bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Seattle oznámí své jméno před přestávkou, určenou pro Utkání hvězd

3. listopadu 2019, 5:31

Jiří Sameš

Seattle se stane od sezony 2021-2022 dvaatřicátým týmem v National Hockey League. Podle uznávaného reportéra Sportsnetu Chrise Johnstona je přitom nyní na pořadu dne finální rozhodnutí o názvu klubu.

Oznámení jména týmu Seattlu bychom se měli dočkat ještě před přestávkou, určenou pro Utkání hvězd NHL 2020. Zmiňovaná akce je na programu koncem ledna v St. Louis, přesněji Enterprise Center.

„Všechno nasvědčuje tomu, že jsou v zákulisí velmi, velmi blízko, aby ukončili rozhodování o názvu klubu," řekl Johnston v sobotu, během pořadu Hockey Night in Canada, segmentu Saturday Headlines.

„Mají přitom v úmyslu jej oznámit ještě před přestávkou, určenou pro Utkání hvězd. Brzy se tak dozvíme trochu něco o jejich osobnosti," doplnil.

Když Seattle vyhrál v roce 1917 Stanley Cup v Pacific Coast League, byl znám pod jménem Metropolitans. V současné NHL ale máme Metropolitní divizi, tudíž je takové označení nepravděpodobné.

Ve hře je jinak následující třináctka jmen:
Rainiers, Kraken, Evergreens, Seals, Emeralds, Sea Lions, Sockeyes, Whales, Eagles, Totems, Cougars, Firebirds, Renegades

Vlastníci klubu už dříve naznačili, že si jsou vědomi, jak je název týmu důležitý. Jejich záměrem je jistě dosáhnout nejlepšího možného výsledku.

„Když jsme si uvědomili, že vstup do NHL v roce 2020 nebude možný, získali jsme díky tomu čas navíc," poznamenal Tod Leiweke, výkonný ředitel Seattlu.

„Lépe jsme pochopili, kdo jsme a čeho chceme dosáhnout. Stali jsme se také lepšími posluchači," zmínil ještě.

Domácím stánkem Seattlu bude Seattle Center Arena, kde už momentálně nějakou chvíli probíhají rekonstrukce.

Tzv. rozšiřovací draft, kde si mužstvo vybere od každého týmu z nejlepší hokejové ligy, s výjimkou Vegas Golden Knights, jednoho hokejistu, potom proběhne v červnu 2021. 

Čtěte také:
Zájem o Puljujärviho služby stoupá, generální manažer Oilers zamíří do Evropy

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.