Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #530 o Terminátorovi a Halloweenu


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggeravengerseddie murphyhalloweenlion kingnetflixterminatorvíkendový výplach
Potřebujete si připomenout všechny Terminátory? Víte, kde bydlí největší fanda Michaela Myerse? A dočkáme se příští rok Avengers?  

Pořádný výplach

Letadlo týdne
Star Wars budou v kinech u příští měsíc, a tak je potřeba začít pořádně tlačit promo. Trailery, fotky, rozhovory a letadla. Jo, letadla. U United Airlines se rozhodli přemalovat jeden ze svých strojů tak, že by nás nepřekvapilo, kdyby za sebou měli piloti misi s útokem na Hvězdu smrti. 

Hororový kraťas týdne
Na dobrý horor stačí často malá místnost, pár herců a dobrý nápad. A taky trochu režisérských schopností. Pětiminutovka Hazard sice není první Saw, ale i tak je to docela atmosférická a zábavná podívaná. 

 

Repete týdne
Filmoví fandové si asi nemusí připomínat Terminátora, protože ho viděli a nejspíš zdaleka nejen jednou. Ale proč si tuhle sérii před Temným osudem nepřipomenout? V tomhle videu se sice probírají i díly, které šestka ignoruje, ale vy se s tím nějak poperete, že jo? 

Song týdne
Lví král je jedním z největších hitů roku a i když mu k dokonalosti chybělo docela dost, pár věcí v něm fungovalo skvěle. Třeba Hakuna Matata v podání Setha Rogena, Billy Eichnera a Donalda Glovera. 

Arnold týdne
Arnold Schwarzenegger má na kontě víc ikonických rolí než většina hereckých hvězd. Terminátor, Dutch, John Matrix, Conan… a spoustu dalších. Tak si je teď všechny připomeňte. A rovnou i s Arnoldem. 

Fanoušek týdne
Původní Hallowen Johna Carpentera patří mezi moje vůbec nejoblíbenější horory, ale na co se fanouškovství týče, na Kennyho Capertona nemám. Tenhle chlapík se totiž rozhodl postavit si repliku domu Michaela Myerse. A vevnitř je to taky zajímavé. 

Pojmy týdne
Komedie Dolemite Is My Name, kterou najdete na Netflixu a Eddie Murphy v ní ukazuje, že rozhodně není herecky odepsaný, se točí kolem natáčení nezávislé blaxploitation klasiky. Jenže to natáčení byl docela punk, protože na place byli lidi, kteří tomu vůbec nerozuměli. Pokud máte i vy nějaké mezery v terminologii, tak tohle video vám určitě přijde vhod. 

Odkazy týdne
A když už jsme přežili ten Halloween, dáme si ještě jednu výplachovou hororovou klasiku. Vřískot v devadesátých letech přepsal pravidla žánru a dost si s nimi pohrál. A je narvaný odkazy na hororové klasiky, tak se na ně mrkněte. 

Hra týdne
Avengers to sice teď asi na nějakou dobu baví, ale jen na filmových plátnech. Příští rok však dostaneme hru, kde se budete moci vyblbnout jako Iron Man, Hulk, Thor, Captain America, Black Widow a Kamala Khan alias Ms. Marvel. Vychází to v květnu a mohla by to být zábava. 

Duel týdne
V minulém výplachu jsme hledali nejlepší roli Woodyho Harrelsona a ukázalo se, že to nebude snadné. Máte ho totiž docela rádi a on těch sakra dobrých rolí měl dost. Lid versus Larry Flynt, Tři billboardy kousek za Ebbingem, Takoví normální zabijáci, Válka o planetu opic, Temný případ, Pryč od pece… takže tak. 

Dnes se podíváme na Piráty z Karibiku. Šestka se chystá, ale bude bez Jacka Sparrowa a nás zajímá, jestli chcete další piráty z Karibiku s Johnnym Deppem, nebo bez něj. Do předmětu pište DEPP ANO a DEPP NE a v textu se rozkecejte o důvodech. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace