FK Meteor – Vyšehrad  3 – 1  (2 – 1)

branky: Hladík, Charvát a Nepraš

Čepela – Sýkora (66 – Řezáč), Novák, Charvát, Nguyen – Butsko, Hladík, Košťál, Votava (72 – Maška) – Nepraš (60 – Daun), Hájek (79 – Pán)

Do utkání jsme vstoupili zbytečně nervozně. Přizpůsobili jsme se zbytečně soupeři a nakopávané balóny létaly z jedné strany na druhou. I tak jsme měli více ze hry a šance Hájka a Butska volaly po gólu … Po dvaceti minutách jsme zklidnili hru, začali kombinovat a získali jsme navrch. Po nejkrásnější akci zápasu, kdy Dušan Hladík z vlastní půlky obešel vše včetně brankáře Vyšehradu, jsme šli zaslouženě do vedení. To jsme však dlouho neudrželi, kdy hosté po ojedinělé šanci, hru vyrovnali. Přesto se nám ještě do poločasu podařilo po gólu Nepraše strhnout vedení na svou stranu.

Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně a když se po rohu hlavou prosadil Charvát, bylo o výsledku rozhodnuto. Soupeře jsme již do žádné šance nepustili a sami dobrou kombinací si vytvořili celou řadu brankových příležitostí včetně neproměněné penalty. Bohužel bez brankového vyjádření … Výhru jsme si zasloužili, ale přesto máme na čem do dalších zápasů pracovat.