Hvězdná NEJ ve StarDance: Divočák, mlčoch i svůdná kráska | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hvězdná NEJ ve StarDance: Divočák, mlčoch i svůdná kráska

V sobotu se tančilo na pohádkovou hudbu.
V sobotu se tančilo na pohádkovou hudbu. (Foto ČT, Pavel Machan)

Šťastného konce se Ondřej Ládek (40) alias Xindl X tentokrát nedočkal. Čtvrtý taneční večer StarDance věnovaný hudbě z pohádek se mu stal osudným a i když tancoval s plným nasazením ze soutěže byl vyřazen.

Již přes týden ho trápí zdravotní problémy. Bolest zad by ale na něm nikdo nepoznal. Na písničku z Malé mořské víly se vlnil na maximum. Bohužel to tentokrát ale nestačilo. Jeho tanečnice Markéta Dostálová porážku nesla statečně, ale slzám při rozlučkovém tanci se neubránila. Pro zpěváka je vyřazení vzhledem k jeho bolestem možná spíš vysvobozením.

NEJdivočejší
Hned dvě prvenství si vytančil Miroslav Hanuš (56) díky svému ztvárnění velmi osobitého zvířátka – Hanuše divokého. Toho byste v encyklopedii divoké zvěře hledali marně. Za to na sobotním parketu se díky němu jen blýskalo. „To jsem já. Já jsem dost velký zvíře, modrý,“ vysvětlil svůj originální kostým a pojetí samby herec. Divočák, to je fakt. Kdo jiný by v šestapadesáti letech metal na parketu kozelce. Před jeho akrobatickým skokem by jistě zbledl kdejaký kaskadér.

NEJpřísnější
Porotce Jan Tománek (48) opět nešetřil kritikou. „Když ono stejně nezáleží na tom, co já řeknu, protože vy tady tím vystoupením stejně získáte miliony hlasů od diváků, podle mne ale tohle nebyla samba,“ uvedl k nelibosti publika na adresu Miroslava Hanuše. Všechny ale potom překvapilo, když to byl právě on, kdo udělil svou první desítku soutěže a to Gabriele Koukalové (30) a jejímu tanečníkovi Martinu Prágrovi (25).

NEJvětší změna
Z tmavovlásky se proměnila Veronika Khek-Kubařová (32) rovnou ve zlatovlásku. „Líbí se mi to, manžel mi řekl, ať si to vezmu domů,“ smála se herečka. „Fakt? To bude hezký večer,“ komentoval změnu moderátor Marek Eben. Nutno říci, že porotu oslnila nejen svými vlasy. Společně s tanečníkem Dominikem Vodičkou (23) získali jedno z nejvyšších hodnocení soutěže.

NEJúspěšnější
I když manžel v první řadě neseděl, Gabriela Koukalová (30) oslnila waltzem z Prince egyptského a vytancovala si od porotců nejvyšší hodnocení soutěže – 37 bodů. „Krásný waltz, byla jste něžná,“ rozplýval se porotce Zdeněk Chlopčík. „Dva večery jsem vás kritizoval, ale věřil, že to tam je. A vy jste to dokázala. Mám husí kůži po celém těle,“ přiznal Tománek.

NEJmlčenlivější
Celý týden bojoval s bolestí zad, byl na kapačkách a na parketě se trápil. Po vyřazení v soutěži se Xindl X sice usmíval, jenže zatímco ostatní mluvili a amluvili, on byl na slovíčko skoupý. Z rozlučkové party dokonce odcházel mezi prvními. Jen se vyfotil s číšníkem.

NEJsvůdnější
I když to s nimi v soutěži vypadalo nahnutě a od poroty získali jedno z nejnižších ohodnocení, Radka Třeštíková (38) se svým tanečníkem Tomášem Vořechovským ve StarDance prozatím zůstávají. Nenavlékla se do pohádkového kostýmu, ale ve svých zatraceně krátkých černých sexy šatičkách patřila k těm nejsvůdnějším tanečnicím celého večera.

„Ve StarDance jde o chemii. Divák pozná, jestli to v páru funguje,“ říká Onder

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.