O tom, že je z něj již ženáč, informoval Domenico na své sociální síti. V neděli 3. listopadu v deset hodin totiž na facebook pověsil oznámení o sňatku s přítelkyní Nikol Vrbovou, kterou požádal o ruku již loni v červnu. Veselka se trochu zdržela, jelikož dvojice nejprve společně otvírala vlastní obchod.

Kromě toho se Martucciho mamince nelíbil zásnubní prsten, a tak páru věnovala lepší. Nedávno se pak hrabě nechal slyšet, že obřad proběhne pravděpodobně v říjnu. Nakonec ale podle všeho až nyní, v listopadu. Podle přiložené fotky navíc za romantických podmínek - na jachtě na Sardinii. „Každý den Ti dám moře lásky, slibuji,“ rozplýval se nadšeně ženich.

Jemu i krásné blondýnce již na facebooku pogratulovala řada lidí z Česka i z Itálie, včetně některých známých osobností - radost měla ze zprávy například moderátorka Eva Decastelo (41) či zpěvačka Kateřina Mátlová (40). 

Štěstí by svému expartnerovi jistě popřála i Iveta Bartošová, pokud by byla naživu. Před lety spolu prožili krátký románek a i po rozchodu zůstali v kontaktu a přátelili se. Právě v italském sídle Domenica také kdysi našel Ivetu Josef Rychtář (61) během jejího neslavného »únosu«. Ostatně podle někoho je novopečená vdaní paní Martucciová zesnulé Ivetě dost podobná...

VIDEO: Domenico Martucci: Prozradil podrobnosti o svatbě!

Video
Video se připravuje ...

Domenico Martucci: Prozradil podrobnosti o svatbě s dvojnicí Bartošové David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
49 fotografií