Fanoušky seriálu Gilmorova děvčata jistě zarmoutí zpráva, že herec Brian Tarantina, který si v něm zahrál postavu Bootsyho, již není mezi živými. Ve svém bytě na Manhattanu v New Yorku byl totiž nalezen mrtvý. Policisté jeho tělo bez známek života prověřili, ale zatím neuvedli příčinu jeho náhlého skonu.

Brian si zahrál například ve filmech Zatím spolu, zatím živi či Mé druhé já, také se objevil v seriálech The Marvelous Mrs. Maisel, Jak prosté či Hrdinové. V oblíbeném americkém seriálu Gilmorova děvčata o vztahu matky s dcerou si Tarantina zahrál jednu z postaviček města Stars Hollow.

Konkrétně majitele stánku s novinami jménem Bootsy. Objevil se ve druhé sérii a vrátil se pak i v osmé řadě, dohromady se objevil v šesti epizodách. Dokonce to byl spolužák hlavní mužské postavy – majitele bistra Lukea.

Již v roce 2014 přitom seriál přišel o jednu z hvězd, konkrétně Edwarda Herrmanna neboli Richarda Gilmorea. Ten na Silvestra podlehl kruté rakovině mozku. Jeho český dabér Miloš Hlavica(†81) ho na onen svět následoval jen o půl roku později – v srpnu 2015. Podlehl celkovému selhání organismu.
Fotogalerie
44 fotografií