Hlasujte pro nejlepší příklad dobré praxe: Hned tři jsou z Litoměřic
Jeden z projektů - seniorská obálka. Zdroj: www.litomerice.cz
Zajímavosti

Litoměřice - Do konce roku mohou uživatelé Facebooku hlasovat pro nejzajímavější příklady dobré praxe. Mezi 25 příklady dobré praxe Zdravých měst z celé republiky jsou hned tři z Litoměřic, a to projekt Seniorská obálka, Prorodinný den na městském úřadě a ocenění "Srdcař Litoměřic".

„Jestli vás naše příklady dobré praxe zaujaly, prosíme, dejte jim svůj like a pomozte nám tak získat přední umístění v soutěži,“ vyzývá koordinátorka Zdravého města Litoměřice Irena Vodičková. Hlasovat, seznámit se s jednotlivými aktivitami a rozhodnout o tom, který příklad dobré praxe zvítězí lze ZDE, na facebookových stránkách Národní sítě Zdravých měst ČR v albu „Nejlepší praxe Zdravých měst 2019“.

Vítěz bude vyhlášen na konferenci Národní sítě Zdravých měst, která se uskuteční 23. a 24. ledna v Olomouci. „Věříme, že se letos podaří Litoměřicím získat díky hlasům občanů a dalšímu sdílení místo na špici. Předem děkujeme,“ dodává Irena Vodičková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru