Rychle a zběsile 9: Zesnulý Paul Walker má mít ve filmu údajně cameo

Rychle a zběsile 9: Zesnulý Paul Walker má mít ve filmu údajně cameo | Fandíme filmu
Universal
Zobrazit dalších 6 obrázků
Je možné, že v sérii Rychle a zběsile ještě potkáme Briana, postavu zesnulého Paula Walkera?

Na konci měsíce to bude už šest let ode dne, kdy při autonehodě tragicky zahynul herec Paul Walker. Ten byl nedílnou součástí akční série Rychle a zběsile a značka se musela s jeho odchodem vypořádat. Nejtěžší to bylo při natáčení Rychle a zběsile 7, kde Walker neměl dokončené všechny scény a jeho part se tak musel upravovat, popřípadě dokončovat pomocí dublérů a digitálních triků. V žádném z následujících filmů se postava Briana O'Connera neobjevila, pokud nebudeme počítat fotografii. Změní se situace v Rychle a zběsile 9?

Už v minulosti se objevily divoké spekulace o tom, že by Walkera opět mohly oživit digitální triky a podobné drby vždy samozřejmě zahoří o to silněji, když se například na natáčení zastaví Cody Walker, Paulův bratr, který byl jedním z dublérů, kteří zesnulého herce zaskakovali při dokončování Rychle a zběsile 7. Teď server FandomWire s odkazem na interní zdroj tvrdí, že produkce opět shání Walkerova dubléra.

Snímek je prakticky dokončený, takže je jisté, že i kdyby se opravdu Brian ve filmu objevil, bylo by to jen na chvíli a fanoušci se nemusí bát, že by studio nějak zásadně rýžovalo památku zesnulého herce. I tak je nicméně potřeba, aby bylo ohlédnutí za Walkerem do snímku zasazené hodně citlivě, protože oživovat zesnulé herce zkrátka a dobře je ošemetná záležitost. Z hlediska příběhu by alespoň krátké Brianovo cameo dávalo smysl, protože se ve filmu objeví jeho životní partnerka Mia (Jordana Brewster) a v rámci semknuté Torretovic rodiny by asi bylo trochu zvláštní, kdyby filmaři Briana alespoň z rychlíku neukázali, když už se vrací Mia.

Devátý díl Rychle a zběsile režíruje Justin Lin, scénář napsal Daniel Casey. V hlavních rolích hrají Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, John Cena, Finn Cole, Anna Sawai a Vinnie Bennett. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 21. 5. 2020.

Galerie: 7

Rychle a zběsile 9: Zesnulý Paul Walker má mít ve filmu údajně cameo | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: Zesnulý Paul Walker má mít ve filmu údajně cameo | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: Zesnulý Paul Walker má mít ve filmu údajně cameo | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: Zesnulý Paul Walker má mít ve filmu údajně cameo | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: Zesnulý Paul Walker má mít ve filmu údajně cameo | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: Zesnulý Paul Walker má mít ve filmu údajně cameo | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: Zesnulý Paul Walker má mít ve filmu údajně cameo | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest