Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Milenec Ivety Bartošové (✝48) je v chomoutu: Na jachtě si vzal tuhle blonďatou krásku

Domenico si vzal pohlednou Nikol.
Zdroj: facebook
+ Dalších 5 fotografií
ano!
Domenico Martucci se loni zasnoubil s pohlednou blondýnkou Nikol a letos na Dušičky se vzali. Urozený Ital, kterého si lidé pamatují jako exmilence tragicky zesnulé Ivety Bartošové (✝48), se se svojí lásku seznámil v roce 2017. Po dvou letech společného soužití si zamilovaný páreček řekl své ano.

Bývalý partner Ivety Bartošové se oženil. Radostnou informaci sdílel se světem na svém Facebooku. Zamilovaný Ital si vzal ekonomku Nikol po více než dvouleté známosti na jachtě a ke svatebním fotografiím připojil dojemný vzkaz.

"Láska pro mou hraběnku je nekonečná. Mám čest být po jejím boku již pár let a naše láska roste každý den. Byly těžké chvíle, hodně lidí se pokusilo lásku zničit, ale ta se po každé ráně stala silnější a dovedla nás až sem. Je to sen, který začíná každé ráno, když se vedle ní probudím, a končí, když spolu usínáme," napsal romantik tělem i duší.

Tato slova by rozněžnila kdejakou dámu, která si vysnila pohádkový život hraběnky po boku Martucciho (43), mezi které jednu dobu patřila i tragicky zesnulá zpěvačka Iveta Bartošová. Ta se snažila v roce 2011 po jeho boku přestat pít a vymanit se ze závislosti na lécích. Ani dovolená v Itálii však nepomohla.

Pár se vzal na Dušičky, a jak sám Domenico napsal, "věří, že jejich svatba byla jen dalším krokem na cestě štěstí". Nikola, ze které je hraběnka Martucciová, působí jako třídní profesorka na Anglo-německé obchodní akademii v Praze.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy