InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Kroužkování ptáků s přednáškou

    pátek 19.4 9:00 - Sýpka u rybníka Topič

  • Multinstrumentální koncert kapely Jablkoň

    pátek 19.4 19:30 - Hospoda U Datla, Blatná

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kam po základce? SUPŠ Bechyně

Ta oslavila 135. výročí založení. Dne 20. a 21. 9. 2019 se škola SUPŠ Bechyně ocitla v roli alma máter studiorum a přivítala své alumni. Neboli Matka živitelka studentů přivítala své odchovance.

Stejně tak můžeme říci, že město Bechyně přivítalo lidi mnoha generací, kterým Bechyně přirostla k srdci. V prastarých textech je napsáno, že maminky dávají prostor, aby v nich byl nový život utkán. Matky netuší, jak vznikají kosti, jak se dostává psýché do nových tělíček. Jsou to však ony, které vznik nového života spoludotváří. Ani škola sama si nemůže přivlastnit zrození všech osobností, které byly školou formovány. Mohu říci, že naše škola těží z dlouhodobých zkušeností s výchovou mnoha generací a v duchu výše zmíněného je již zasloužilou máter. Je však též matkou současnou. Do výuky máme zapojené technologie, které připraví žáka pro dnešní svět. Přijďte na den otevřených dveří 5. 11. 2019. K přijetí na školu je nutné vykonat pouze talentové zkoušky. Můžete si vyzkoušet talentové zkoušky na nečisto 9. 11. 2019. Srdečně Vás zveme.

Mgr. Otakar Novák, ředitel školy

-pi-

 

Další zprávy z regionu

 
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace