Nová služba Tork Workflow ™ zvyšuje efektivitu při dosahování firemních cílů

Tork, globální značka skupiny Essity a přední výrobce profesionálních hygienických řešení, zavádí novou bezplatnou službu. Tork Workflow ™ umožňuje společnostem posoudit stav údržby a efektivitu pracoviště za pomoci odborníka Tork.

Během hodinové schůzky odborník pečlivě sleduje fungování pracovišť a poté v souladu s metodou 5S navrhuje, jak dosáhnout stanovených cílů, zlepšit efektivitu pracoviště a generovat úspory. Tork Workflow ™ poskytuje příležitost bezplatně vyzkoušet značkové výrobky, které se nejlépe hodí pro individuální potřeby pracoviště.

Nová nabídka značky Tork odpovídá potřebám odvětví průmyslu; výzkum ukázal, že 9 z 10 zaměstnanců v průmyslovém sektoru (včetně výrobního sektoru) věří, že výběr správných nástrojů, ale i produktů pro čištění a utírání, výrazně zvyšuje produktivitu a spokojenost v práci.

„Je čas změnit své zvyky. Produkty Tork vám pomohou zbavit se předchozích návyků a přestat používat hadry. Ukazujeme manažerům, že takové řešení může nejen zlepšit produktivitu a pomoci udržovat pořádek na výrobní lince, ale také pozitivně ovlivňuje spokojenost zaměstnanců v práci,“ zdůrazňuje Wojciech Nizio, Regional Brand Activation Manager společnosti Tork.

Zpracovatelský průmysl – kde by mělo nastat zlepšení

Profesionálové v oboru by si měli vybrat správné nástroje a pomůcky. Tork Workflow ™ spočívá v posouzení výrobní linky a ověření, která řešení značky jsou pro danou společnost nejvhodnější. Skupina poradců v průmyslu je tým kompetentních a zkušených auditorů. Setkání s poradcem Tork je vždy dobře a konstruktivně využitý čas.

Tork Workflow ™ se zaměřuje na čtyři hlavní oblasti:

  • produktivita,
  • odpad,
  • spokojenost zaměstnanců a zákazníků,
  • prostředí, zdraví a bezpečnost při práci.

Zlepšete image firmy v očích vašich zákazníků

Hodnocení zákazníků má klíčový dopad na jakékoliv podnikání. Vybavení výrobních hal moderními zásobníky a nahrazení hadrů průmyslovými čisticími prostředky Tork vám umožní udržovat čistotu na pracovišti snáze, rychleji a efektivněji, což se promítá do pozitivního obrazu společnosti a ukazuje její profesionalitu. Pomůže vám to nejen udržet stávající zákazníky, ale také získat nové.

Vybavení produkty Tork vám výrazně usnadní vytvořit bezpečnější a efektivnější pracoviště. Zavedením služby Tork Workflow ™ a v souladu s konceptem 5S chce značka vytvořit pracovní místa, která přispívají ke zvýšení spokojenosti zaměstnanců a zákazníků, a zároveň zachovávat bezpečnost a šetrnost k životnímu prostředí.

Na adrese https://www.tork.cz/workflow si můžete objednat bezplatnou odbornou návštěvu v rámci služby Tork Workflow ™ a přesvědčit se, která řešení značky jsou pro vaše podnikání nejvhodnější. Tork Workflow ™ vám dává možnost využít bezplatné zkušební období na vybrané produkty značky, které jsou individuálně přizpůsobeny potřebám společnosti.

Další informace poskytne:

Petra Biache

Tork CZ&SK

PR a komunikace

petra.biache@foxhunter.cz

Klíčová slova ČR-služby-průmysl-chemie-Tork Workflow

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Zpracovatelský a výrobní průmysl
Služby, cestovní ruch
Chemický a farmaceutický průmysl

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.