Přestože je slovenský herec Ján Jackuliak velice vytíženým mužem, jenž v hlavním městě naší republiky aktuálně přebíhá mezi natáčením seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 a vystupováním v show Tvoje tvář má známý hlas, doma na něj oddaně jako věrná Pénelopé čeká manželka Barbora (35) a syn Theo Henter (1).

Jackuliak tak musí neustále přejíždět mezi natáčecími ateliéry a svým domovem v Bratislavě, aby mohl se svým synkem, jenž přišel na svět loni v srpnu, trávit co nejvíce času. „Stále cestovat od rodiny do Česka je náročné,“ přiznal pro Nový čas počátkem letošního roku. „Víc pracuji v Česku než na Slovensku. Televize na Slovensku jaksi nemají o mě zájem a nevím proč,“ posteskl si.

A právě příjemnému rodinnému prostředí a úloze otce, kterou si užívá plnými doušky, vděčí patrně za to, že přemýšlí o dalším potomkovi! „Synek je úžasný, úplný anděl, náš zázrak, jsme šťastní, že ho máme. Je to velmi pozitivní človíček. Mně osobně velmi změnil život. Mám díky němu jiné názory, priority i pohled na život,“ vyprávěl nadšený Jackuliak pro Čas.sk.

V chlapečkovi, jenž otočil jeho svět vzhůru nohama, prý vidí nejen kus sebe, ale i jeho maminky. „Je to takový mix mě a mé ženy,“ dodává hrdý otec, jenž by maličkému Theovi brzy rád pořídil nějakého toho sourozence. „Zatím je to ve hvězdách, ale nebráníme se tomu,“ zdůrazňoval představitel agresivního partnera Dany Morávkové (48) alias Zdenky Suché z Ordinace.

VIDEO: Zdena dostane od svého partnera facku

Video
Video se připravuje ...

Zdena dostane od svého partnera facku TV Nova

Fotogalerie
37 fotografií