InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vlastivědný výlet do Vitic

    sobota 27.4 8:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně – sraz před starou radnicí

  • Mladfest – hudební festival s výstava ZUŠ, promítáním filmů a trhy

    sobota 27.4 9:00 - Mladějovice, tvrz

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jakub Škrdleta neměl na Soukeníku konkurenci

Nejrychlejší muži čtvrtého ročníku Krosu okolo Soukeníku v absolutním pořadí. Z vítězství se radoval Jakub Škrdleta (uprostřed) v čase 21:22, druhý doběhl Marek Říha (vpravo) v čase 22:32 a třetí skončil Patrik Bouška v čase 22:37. , Autor: Josef Janda

Nejrychlejší muži čtvrtého ročníku Krosu okolo Soukeníku v absolutním pořadí. Z vítězství se radoval Jakub Škrdleta (uprostřed) v čase 21:22, druhý doběhl Marek Říha (vpravo) v čase 22:32 a třetí skončil Patrik Bouška v čase 22:37.     Autor: Josef Janda

SEZIMOVO ÚSTÍ - Spolek kondičních a rekreačních běžců Evy Pláničkové uspořádal v neděli 3. listopadu již 4. ročník Krosu okolo Soukeníku. Jako první nastoupily k závodu okolo fotbalového hřiště s umělou trávou děti a ve 14 hodin se vydali na trať do krásného lesního prostředí Sezimova Ústí běžci v hlavním závodu na 6 km. Absolutním vítězem se stal po třech okruzích Jakub Škrdleta, který porazil o 70 sekund Marka Říhu. Mezi ženami se radovala z prvenství pravidelná účastnice závodů na Táborsku Renata Kotápišová ze Slavie Praha.

 

Atlet VS Tábor Jakub Škrdleta se dostal do mírného vedení už v prvním kole. Svůj náskok postupně navyšoval a v posledním kole už nebylo o vítězi pochyb. Škrdleta zvítězil v čase 21:22 a za loňským vítězem Janem Bláhou, který letos nedorazil, zůstal o 25 sekund. Za druhým Markem Říhou přiběhl do cíle chyšecký běžec Patrik Bouška. Písecký Václav Šejbl potěšil mezi nejstaršími muži nad 70 let vítězným časem 31:01.

Mezi ženami zvítězila Renata Kotápišová v čase 28:14. Druhou nejlepší v absolutním pořadí byla Miroslava Uhlířová ze Sezimova Ústí se ztrátou 22 sekund a třetí dokončila Jana Pakostová.

Další podrobnosti čtěte ve středečním Týdeníku Táborsko. Absolutní vítěz závodu Jakub Škrdleta prozradí, jak se mu líbil závod, na kterém ještě v minulosti nestartoval. Jaké má další závodní plány?

V dětských kategoriích si přečtete o souboji triatlonových bratrů Jakuba a Matěje Homolových.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace