Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Lucie Bílá se s vánočním tour vrací do O2 areny. Na co se můžete těšit?

 (Autor: facebook.com)
6. listopadu 2019
00:00
Prezentace klienta: Toto není redakční text. Redakce Blesku nezodpovídá za jeho obsah

Dvacetinásobná česká slavice Lucie Bílá tradičně končí kalendářní roky oblíbenými vánočními galakoncerty. I letos svou milou tradici nezradí a 10. prosince vystoupí v největší české multifunkční hale - tedy v pražské O2 areně.

Po celoročním koncertování a účinkování v muzikálech se Lucie Bílá na Vánočním galakoncertu 2019 představí ve své jemnější formě v předvánočním čase, který si přímo říká o chvíle rozjímání a zklidnění.

„Miluji vůni Vánoc, jejich laskavost a něhu, kterou vzbuzuje v lidech a jejich kouzlo, které bych chtěla přinést letos do O2 areny. Vánoční galakoncert, který s mým týmem chystáme, bude láskyplným pohlazením nejen pro lidi, kteří za námi přijdou, ale i pro mě. Kdybych mohla, zpívám vánoční repertoár po celý rok,“ říká s úsměvem Lucie Bílá.

Osvědčené i nové písně

První vánoční album s názvem Bílé Vánoce Lucie Bílé vzniklo před devíti lety, v roce 2017 se deska konečně dočkala svého pokračování. Samozřejmě na ní nesmí chybět české ani světové vánoční hity, tradiční koledy, které budou doplněny zcela novými autorskými písněmi z pera Radůzy, Petra Maláska a Jana Toužimského z kapely Arakain.

Petr Malásek nesmí chybět

Intimnější vánoční repertoár nechá i tak naplno zazářit široký hlasový rejstřík a nezaměnitelný projev Lucie Bílé. O hudební doprovod se tradičně postará kapela Petra Maláska, symfonický orchestr a Bílý sbor. Jako host vystoupí Jan Toužimský. Jako exkluzivní host přijde i římskokatolický kněz Zbigniew Czendlik, který slavnostní koncert uvede.

Vstupenky jsou k dostání v prodejní síti Ticketportal. Pořadateli koncertu jsou Bestsport a Agentura 44. 

Zobrazit celou diskusi