Podzimní sezona chomutovských gymnastek začala na výbornou. Děvčata mají další zlato!
Děvčata z úspěšné společné skladby 4 míče. Zleva: Milerová Š., Slivková K., Krajánková N., Hoffmannová V.N., Fröhlichová K. Foto: SK GYM Chomutov
Chomutov

Chomutov - Moderní gymnastky z oddílu SK GYM Chomutov začaly podzimní sezónu společných skladeb na výbornou. Stěžejním týmem oddílu je společná skladba se čtyřmi míči, ve složení: Valentýna Nataly Hoffmannová, Kateřina Slivková, Karolína Fröhlichová, Štěpánka Milerová a náhradnice Natálie Krajánková.

První závod absolvovaly v Chomutově, s podporou všech rodinných příslušníků, a byly úspěšné. Odvezly si první zlatou medaili. Další závod v Mariánských Lázních byl neméně úspěšný, když děvčata dokázala vybojovat v náročné konkurenci výborných pražských klubů další zlatou medaili. Poděkování patří městu Chomutov, které oddíl každoročně finančně podporuje a podílelo se na nákupu závodních dresů pro tuto úspěšnou společnou skladbu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru