Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anička Slováčková (28) alias sestřička Radka patří mezi hlavní hvězdy Ordinace v růžové zahradě 2 a poslední dobou se objevuje snad v každém díle. Postava Radky si nyní díky scénáři užívá žhavých milostných scén s Pavlem Řezníčkem, který představuje doktora Martina Brabce, a její cesty se střetnou i s Ladislavem Ondřejem alias Jakubem Mázlem, který v Ordinaci patří mezi stálice.

Jak ale před týdnem proběhlo v médiích, Anička nyní bojuje s rakovinou prsu a musí podstupovat chemoterapie. Kvůli tomu vyvstaly otázky, zda se bude v seriálu objevovat i nadále, nebo scenáristé její roli na chvíli pozastaví a nechají sestřičku Radku například někam odcestovat. Většinou se tak děje v případech, kdy mají herci zdravotní problémy, nebo herečky otěhotní.

Anička je ale velká bojovnice, a právě proto, že jí práce a podpora fanoušků naopak psychicky dost pomáhá, rozhodla se v pracovním vytížení nepolevit. „Seriálové postavě Aničky se dostává většího prostoru, který bude ještě narůstat. Sestřička Radka bude mít velmi zajímavý vývoj. Aničce léčba do natáčení nijak nezasahuje, s výjimkou ztráty vlasů, kterou vyřešila kvalitní paruka. Aničce přejeme především brzké uzdravení,“ vzkázala PR koordinátorka seriálu Kateřina Kotalová.

Na práci kadeřníků a maskérů si nestěžuje ani sama Slováčková. „Všichni mi vyšli strašně krásně vstříc. Doufám, že si toho nikdo nevšimne. Asi budu mít jiný sestřih, to určitě, ale myslím, že nejde úplně o to, jaké tam budu mít vlasy,“ prozradila v pořadu Život ve hvězdách.

Reklama

Další články

Načítám