Dennis Quaid má za sebou již tři nevydařená manželství. Pět let strávil v chomoutu s herečkou P. J. Solesovou (69), deset let s herečkou Meg Ryanovou (57), a s realitní makléřkou Kimberly Quaidovou vydržel dokonce dlouhých čtrnáct let. Přestože to pokaždé skončilo rozvodem, od dalšího ženění ho to nijak neodradilo. Proto nyní požádal o ruku svou o téměř čtyřicet let mladší partnerku Lauru Savoieovou.

S plavovlasou studentkou filozofie s tělem modelky se herec, známý například z komedie Vnitřní vesmír, Past na rodiče nebo Psí poslání, zasnoubil minulý měsíc na Havaji, jen krátce poté, co vyšel najevo jejich vztah. Randit by spolu měli přitom pouze od letošního léta. „Máme na svatbu rok, je to tak?“ řekl Quaid při rozhovoru pro Entertainment Tonight. „A pokud to do roka nestihneme, budeme podezřelí. To je přece základní etiketa,“ dodal herec, jenž se s reportéry dokonce podělil i o detaily oné šťastné události.

„Došlo k tomu v nejsevernějším bodě Oahu, v Turtle Bay. Bylo to trochu spontánní a velké překvapení,“ líčil muž, jenž v osmdesátých letech patřil mezi vyhledávané sexsymboly. Pro tuto důležitou otázku si vybral ten nejpříhodnější a možná trochu nejkýčovitější okamžik: Chvíli, kdy zapadlo slunce. Zdůraznil však, že se k tomu odhodlával zhruba měsíc a půl. „Měl jsem ten prsten pořád v kapse, a když pak Laura pořizovala naše selfie, vytáhnul jsem ho a zeptal se jí, zda si mě vezme. Úplně odpadla,“ smál se.

Fotogalerie
8 fotografií