Fotbalisté Arsenalu nezvládli závěr zápasu Evropské ligy. V Guimaraesi remizovali 1:1

Fotbalisté Arsenalu ztratili ve 4. kole skupiny Evropské lize gólem v první minutě nastavení výhru v Guimaraesi. Přesto si po remíze 1:1 pojistili vedení v tabulce a jsou blízko k postupu.

Tento článek je více než rok starý.

Guimaraes Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalista Arsenalu Rob Holding

Fotbalista Arsenalu Rob Holding | Zdroj: Reuters

Trenér Arsenalu Emery dal šanci řadě mladíků a londýnský celek v prvním poločase zaostával. Po změně stran přidal a v 81. minutě Mustafi hlavičkou z první střely hostů mezi tyče otevřel skóre.

Slovan Bratislava prohrál v Evropské lize s Wolverhamptonem, Arsenal otočil zápas až v závěru

Číst článek

Finalista minulé sezony Evropské ligy ale výhru neudržel, v první minutě nastavení se do odraženého míče ve vápně položil Duarte a pokusem přes hlavu procpal míč do sítě. Portugalskému týmu vystřelil první bod ve skupině.

Zápas se na rozdíl od obvyklého čtvrtečního termínu hrál netradičně už ve středu kvůli tomu, že o den později v nedaleké Braze přivítá domácí tým Besiktas Istanbul a UEFA se chtěla vyhnout možným problémům s dopravou. Čas výkopu se posunul na podvečer, aby nenastala kolize s Ligou mistrů.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme