Marvelu je nějaká kritika fuk, oznámil Ant-Mana 3!

Marvelu je nějaká kritika fuk, oznámil Ant-Mana 3!
Ant-Man | Marvel Studios
Paul Rudd si Ant-Mana zahraje potřetí a potřetí se ujme režie i Peyton Reed. Jakékoliv bližší informace jsou samozřejmě nulové, ale již nyní je pravděpodobné, že se v určitém rozsahu vrátí i Ant-Manova parťačka Wasp a její rodiče Hank Pym a Janet van Dyne. Pokud se tak stane, doplní Rudda Evangeline Lily, Michael Douglas a Michelle Pfeiffer.
Evangeline Lilly, Paul Rudd
Ant-Man a Wasp | Marvel Studios
Děj Marvel neprozradí dokud nebude ten správný čas, takže se ani nesnažte o něčem takovém pátrat. Již nyní se ale objevují různé dohady vycházející z komiksů a z toho, co se stalo v Avengers: Endgame. Scottova dcera Cassie vyrostla, Avengers porazili Thanose a všichni lidé vymazáni Thanosovým lusknutím jsou zpět. Spider-Man je ve velkých problémech a ani Ant-Man to nebude mít snadné. Je tedy otázka, co ho ve světě "po" Avengers čeká a zda nebude jeho příběh právě tím, který divákům představí tzv. Young Avengers, jejichž členy je právě jeho dcera Cassie. V komiksu byla hned dvěma hrdinkami - Stature a Stinger.
Paul Rudd
Ant-Man | Marvel Studios
Jelikož Ant-Man 3 nebyl v tiskové zprávě Marvelu k jejich Fázi 4, je jasné, že ještě před jeho premiérou proběhnou premiéry spousty dalších filmů včetně Thora 4 a Doctora Strange 2. Dřív jak v roce 2022 tedy Ant-Man 3 do kin nezamíří a jeho děj bude navazovat na události z filmů, které ho v kině předběhnou.