Světový den her: Svátek, který je ve světě velmi oblíbený, si u nás ještě hledá své fanoušky

Skejťák Honza Bašný a Dj Akvamen si užili den při paření her
Zdroj: Jagermeister
V SimCity si stavíte města.Prince of Persia byla jednou z prvních plošinovek.Kdo nebloudil s Pac-Manem, jako by nebyl.Lemmingsům jsme zadávali úkoly.+ 5 fotek+ 6 fotek

Mezinárodní den her letos připadá na dny od 3. do 9. listopadu. Akce, která v naší republice zatím hledá renomé, je v ostatních zemích světa velmi populární. Proto je možná škoda ji v našich končinách opomenout.

Petra Járková
Petra Járková 07. 11. 2019 08:00

Knihovny plné her

Hráči ve Spojených státech amerických, Velké Británii, Itálii nebo Norsku už ji vyhlíží. Knihovny po celém světě otvírají své prostory pro společné hraní deskových, ale i počítačových či konzolových her.

Posun her

Skateboardista Honza Bašný a DJ Akvamen se nedávno sešli, aby vyzkoušeli, kam se současný trend hraní her na konzolích posunul od doby, kdy oni sami trávili noci u monitorů počítače nebo televize.

Virtuální realita

Vyzkoušeli tak několik her na nejnovější konzoli XBox s virtuální realitou. Honza Bašný patří mezi důležitá jména na české skateboardové scéně. Často jej můžete vidět přímo v závodním poli nebo s mikrofonem u pusy, když moderuje skatové contesty po celé republice. To Akvamen patří mezi nejvytíženější urban music dje v naší republice. Jeho jméno figurovalo a figuruje na plakátech mnoha úspěšných parties i afterparties spojených se závody extrémních sportů.

Dny her

Pokud byste si taky chtěli zapařit některou z novinek a třeba se už přidat k mezinárodnímu dni her, koukněte na www.ulovxbox.cz, tam najdete veškeré informace o tom, jak si mezinárodní dny her užít.

NA POČÍTAČOVÉ HRY NAŠEHO MLÁDÍ SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články