Setkání předních odborníků na právo umělé inteligence v Praze

Společnost Microsoft, advokátní kancelář PIERSTONE a EPRAVO.cz pořádají 14. listopadu v Praze setkání předních odborníků na rozvoj a regulaci umělé inteligence.

Na odborném fóru "Law and Artificial Intelligence" vystoupí Jeff Bullwinkel (Associate General Counsel and Director of Corporate, Microsoft Europe), Alžběta Krausová (Ústav státu a práva Akademie věd ČR), Dmytro Turchyn (AI Lead pro střední a východní Evropu, Microsoft), Jana Pattynová (Partner, PIERSTONE), Ben Weinberger (Legal Operations Director, Dentons) a Ondřej Kramoliš (Senior Associate, Allen & Overy).

Tématem diskuse budou nejnovější trendy v regulaci umělé inteligence, machine learningu a souvisejících technologií. Kompletní program konference a další informace jsou k dispozici na https://pierstone.com/law-and-artificial-intelligence/.

Klíčová slova ČR-počítače-právo-Pierstone

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.