Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
James Dean zpátky mezi živými

James Dean zpátky mezi živými

07.11.2019 Autor dO_od

V dost možná nejbizarnější filmové zprávě letošního roku jsme se čerstvě dozvěděli, že režiséři Anton Ernst a Tati Golykh získali práva na použití tváře legendárního zesnulého herce Jamese Deana. Toho pak plánují použít 65 let od jeho smrti v novém dramatu o válce ve Vietnamu Finding Jack. K realizaci přitom hodlají využít společnosti Imagine Engine a MOI Worldwide, které zkombinují CGI spolu se skutečnými záběry a fotografiemi z jeho starších děl. Film bude adaptací románu Garetha Crockera, který vypráví skutečný příběh z války ve Vietnamu, kam bylo vysazeno deset tisíc vojenských psů, kteří v zemi následně zůstali opuštěni. Příběh se pak točí kolem přátelství mezi mužem a labradorem. Dean ztvární druhou vedlejší postavu jistého Rogana. Premiéra 11. listopadu 2020.

Reklama

Související novinky

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

02.11.2017

Natáčet kamerami v kalifornských Warner Bros. Studios, včetně lokací na jejich "guided tour", je zakázáno. ČSFD.cz se podařilo nejen získat povolení pro natáčení hned dvěma kamerami, navíc dostala k… (více)

Reklama

Nejčtenější novinky

James Bond se vrací do Čech

James Bond se vrací do Čech

01.04.2024

Barbara Broccoli a Michael G. Wilson, kteří jsou zodpovědni za směřování bondovské značky, se v minulosti nechali slyšet, že netouží po příliš mladém herci, který by se chopil role agenta s povolením… (více)

Denis Villeneuve a jaderná válka?

Denis Villeneuve a jaderná válka?

06.04.2024

Zatímco snímek Duna: Část druhá po více než měsíci od svého uvedení dál úspěšně bojuje o diváky v kinech a v rámci světových tržeb má aktuálně na kontě něco málo přes 630 milionů dolarů, u studia… (více)

Nejnovější novinky

Ryan Gosling se brzy podívá do vesmíru

Ryan Gosling se brzy podívá do vesmíru

20.04.2024

Čeká nás další film, jenž mnozí z nás budou možná s nadějí vyhlížet jako jeden z nejočekávanějších v daném roce. Alespoň to tak vypadá na papíře. Studio Amazon totiž sune kupředu svůj snímek Project… (více)

Scorsese opět pomýšlí na Sinatru

Scorsese opět pomýšlí na Sinatru

19.04.2024

Legendární americký režisér Martin Scorsese (Mafiáni, Casino) vloni slavil úspěch se svými výpravnými Zabijáky rozkvetlého měsíce a nyní už opět vyhlíží příležitost na další spolupráci se svým již… (více)

Reklama

Reklama