Petr Kelemen patří k nejtalentovanějším českým cyklistům současnosti. Juniorský mistr republiky na silnici z loňského roku a jeden z nejlepších českých dráhařů strávil letošní sezónu v Centru UCI v Aigle, absolvoval i Tour de l'Avenir a od příštího roku bude reprezentovat polskou sestavu. 

"Myslím, že jsem se nemohl rozhodnout lépe. Na kontinentální úrovni je to nejprofesionálnější tým a nejlepší místo pro jezdce kategorie U23, kde získat zkušenosti. Po letošním mistrovství světa jsme měl na stole dvě nabídky, ale ani na okamžik jsem neváhal. Vím, že tým je silný, 19 vítězství v letošní sezóně mluví samo za sebe. Kromě toho měli kluci možnost závodit na dobře obsazených závodech. Nemůžu se dočkat příští sezóny. Jsem přesvědčen, že po zimních soustředěních vytvoříme silný tým, který bude schopný bojovat o vítězství," řekl Kelemen v tiskové zprávě týmu. 

"Petr Kelemen je velmi perspektivní cyklista. Je dobrý v časovce, jde mu to ve zvlněném terénu a umí spurtovat z menší skupiny. Může jezdit na sebe, ale také pomáhat ve spurtech Staškovi Aniolkowskému. Myslím, že bude pro náš tým solidní posilou," říká Robert Krajewski, ředitel týmu CCC Development.