Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Rok 2019 pro ně zůstane výjimečným: 10 slavných žen, které se letos staly maminkami

Rok 2019 pro ně zůstane výjimečným: 10 slavných žen, které se letos staly maminkami
Zdroj:
+ Dalších 16 fotografií
narození
Letos bylo očekávaných a ostře sledovaných porodů hned několik. Ať už to byl porod Ewy Farné, vévodkyně Meghan Markle, nebo manželky rapera Rytmuse Jasminy Alagič. Stejně jako slavných žen, které letos oznámily své těhotenství, je hodně i známých dam, pro které bude rok 2019 vzpomínkou na to, že se staly maminkami.

Začátkem února porodila známá influencerka A.N.D.U.L.A chlapečka Patrika. Její těhotenství bylo mírně dramatické, jelikož se s otcem dítěte Františkem Doležalem rozešli dávno před tím, než se měl jejich syn narodit. Doležal oblíbenou blogerku podváděl na každém rohu a tomu Aneta nechtěla přihlížet. Nyní spolu fungují jako rodiče Patrika, nic víc mezi nimi ale není.

Celý svět a především Velká Británie se dočkaly ostře sledovaného porodu Meghan Markle (38) 6. května v ranních hodinách. To vévodkyně ze Sussexu porodila zdravého chlapečka Archieho a z prince Harryho tak udělala pyšného tatínka.

Slavné prvorodičky

Přesně o měsíc později, 6. června, vyšla informace, že Ewa Farna (26) je už několik dní maminkou. Syna Artura porodila v nemocnici v Příbrami v naprostém utajení. Své těhotenství Ewa oznámila až na konci února, tedy někdy kolem pátého šestého měsíce.

Poslední týden v červenci porodila i blogerka a influencerka Nikol Moravcová (32). Ta porodila slovenskému manželovi Karolovi holčičku Violet.

Krátce po porodu Nikol začala rodit i slovenská moderátorka s balkánskými kořeny Jasmina Alagič Vrbovská, která porodila syna Sanela Tatínek Rytmus (42) byl díky této události tak šťastný, že na svůj Instagram napsal dojemná slova. „Čekal jsem na tebe celý život, v mém podvědomí jsem tě nosil každý den.“

Porody moderátorek

Na konci července předčasně porodila i oblíbená moderátorka televizních zpráv Renáta Czadernová I když se jednalo o předčasný porod a Renáta skončila na JIPu, dcerce Karolínce se dařilo skvěle.

Druhého potomka se začátkem srpna dočkala moderátorka Alex Mynářová Porodila syna Viktora, na kterého se těšil tatínek Vratislav Mynář a bráška Vráťa. Další moderátorka v pořadí porodila v druhé polovině srpna. Petra Svoboda porodila Ondřeji Křivkovi syna Eduarda. Pro Petru to byl druhý porod po téměř devíti letech. Doma na ně čekala první dcera Ráchel.

Porod po čtyřicítce

V srpnu porodila i česká tenistka Andrea Sestini Hlaváčková. Na svět přivedla vytouženou holčičku Isabellku. Z manžela Fabrizia se stal pyšný tatínek.

4. září porodila zdravou holčičku Betynku herečka a moderátorka Miluška Bittnerová (41). Ta rodila ve svých jednačtyřiceti letech poprvé, a tak se lékaři báli komplikací, naštěstí vše proběhlo v pořádku.

Ještě tento rok by měla porodit i tenistka Lucie Šafářová a herečka Tereza Voříšková. (30).

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy