Kapela Mirai zažila v posledních dvou letech už dvě vážné autonehody, zatímco ta letošní se obešla bez obětí na životech, mnohem tragičtější byl osud hudebnice Denisy, manželky bubeníka Šimona. Tu v září 2017 srazilo auto a ona zemřela, jen pouhý měsíc od šestého výročí manželství se Šimonem. 

Ten po ní spolu se svými kamarády dlouho truchlil a vzpomínal na ni během jejich koncertů. Když se pak loni v listopadu začalo spekulovat o tom, že si našel novou lásku, tvrdil, že jde jen o přátelství. To ale časem očividně stejně v lásku přerostlo, jelikož dnes už si fotografku Renátu, vystupující i pod přezdívkou Olívie, vzal za ženu. Dokazuje to její instagram, kde už má změněné příjmení na Bílá. Dalším vodítkem jsou pak zamilované fotky, které má muzikant na svých sociálních sítích.

„Ano, skutečně se vzali,“ potvrdil webu Expres.cz také jejich zdroj z okolí páru. Podle informací Expresu navíc měl obřad proběhnout někdy v srpnu letošního roku. Teď navíc údajně čekají i prvního společného potomka a Šimon tak zkrátka začíná zcela nový život.

„Denča zůstane navždy v mém srdci, na tom se nikdy nic nezmění a ani bych to nechtěl. Ale upřímně si nedokážu představit, že bych kolem sebe neměl lidi, kteří tu pro mě v těžkých okamžicích byli, kteří mě objali, když jsem brečel, a podpořili, když jsem to tady chtěl celé vzdát a jít za ní,“ svěřil se již před časem na sociálních sítích sám Bílý s tím, že na svou první ženu nikdy nezapomene.

VIDEO: Se zemřelou hudebnicí Denisou se smuteční hosté rozloučili vypuštěním balónků do nebe.

Video
Video se připravuje ...

Se zemřelou hudebnicí se smuteční hosté rozloučili vypuštěním balónků do nebe. Soňa Molatová

 

 

Fotogalerie
44 fotografií