MENU

MO ČR podepsalo rámcovou smlouvu

na ochranných dodávku přileb pro vojáky


V pátek 8. listopadu podepsali zástupci Ministerstva obrany a společnosti Argun s.r.o. smlouvu o pořízení ochranných přileb pro vojáky. Za resort obrany dokument podepsal náměstek ministra obrany pro řízení sekce vyzbrojování a akvizic MO Filip Říha a za firmu Argun s.r.o. jediný společník Stanislav Petr.

Společnost Argun s.r.o. se ve veřejné zakázce na pořízení ochranných balistických přileb umístila sice jako druhá v pořadí. Pro případ, že kontrolní či vojskové zkoušky budou u prvního uchazeče hodnoceny jako nevyhovující si ale zadavatel vyhradil právo uzavřít rámcovou dohodu s druhým uchazečem v pořadí. A k tomu také došlo.

Po uzavření této rámcové dohody proběhnou kontrolní a vojskové zkoušky. V případě, že budou úspěšné, zašle uživatel společnosti Argun s.r.o. výzvu k poskytnutí plnění. To by mělo proběhnout do 150 dnů od jejího podpisu. Finanční rámec rámcové dohody činí 435 mil. Kč a doba její platnosti je do 30. listopadu 2020. Stanislav Petr ujistil zástupce resortu, že veškeré podmínky obsažené v rámcové smlouvě jeho firma dodrží.

Na další snímky se můžete podívat – ZDE.

Text a foto: Vladimír Marek, Ministerstvo obrany ČR /r

Novinky

Odoberajte newsletter

Odoberajte najnovšie informácie o našej ponuke do Vašej emailovej schránky.