Thunderbolts: Přípravy příběhu Marvel záporáků údajně začaly

Thunderbolts: Přípravy příběhu Marvel záporáků údajně začaly | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Komiksový gigant údajně začal připravovat svou vlastní verzi Suicide Squad.

Thunderbolts jsou v komiksech od Marvelu týmem záporáků, které kontrolují úřady a posílají je na černé operace. Vlastně jde o jakousi obdobu Taskforce X (Suicide Squad) od konkurenčního DC komiksu. Server MCU Cosmic (který není vždy přesný, ale v minulost například jako první informoval o přípravě marvelovky Eternals) teď tvrdí, že Thunderbolts vstoupili do fáze raného vývoje. Není přitom zcela zřejmé, zda je projekt vyvíjený jako celovečerní film nebo jako série pro Disney+.

Už v minulosti se objevila neoficiální zvěst, podle které součástí týmu v komiksové podobě měli být Zemo (Daniel Brühl), Ghost (Hannah John-Kamen), Justin Hammer (Sam Rockwell) a Abomination (Tim Roth), tedy záporáci předchozích Marvel filmů. V čele jednotky by měl stát ministr Ross (William Hurt), který se pravidelně objevuje jako vedlejší postava, která povětšinou hází hrdinům úřední klacky pod nohy a snaží se nad nadlidmi udržet alespoň částečnou státní kontrolu.

Následují potenciální spoilery!!!

Ross se zatím objevil ve čtyřech marvelovkách a díky fotkám z natáčení víme, že se ukáže také v Black Widow. Je zřejmé, že bude mít pouze cameo nebo maličkou roli, avšak není jasné, zda bude součástí hlavního děje, anebo se objeví třeba až po závěrečných titulcích. Ross je na fotkách každopádně výrazně zestárlý, takže se spekuluje o tom, že by se jeho scéna neměla odehrávat v retrospektivní Black Widow, ale někdy v současnosti/budoucnosti. Mohlo by tedy jít o scénu, která má odkazovat právě k Thunderbolts? Kdo ví, vyloučit to nemůžeme.

Zásadní v tuhle chvíli je, že by se Thunderbolts měli pomalu chystat. V dohledné době se snad dozvíme víc.

Zdroj: MCU Cosmic

Galerie: 7

Thunderbolts: Přípravy příběhu Marvel záporáků údajně začaly | Fandíme filmu Thunderbolts: Přípravy příběhu Marvel záporáků údajně začaly | Fandíme filmu Thunderbolts: Přípravy příběhu Marvel záporáků údajně začaly | Fandíme filmu Thunderbolts: Přípravy příběhu Marvel záporáků údajně začaly | Fandíme filmu Thunderbolts: Přípravy příběhu Marvel záporáků údajně začaly | Fandíme filmu Thunderbolts: Přípravy příběhu Marvel záporáků údajně začaly | Fandíme filmu Thunderbolts: Přípravy příběhu Marvel záporáků údajně začaly | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest