Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Vysočina doma i nadále stoprocentní. Vlašim porazila 4:1 a je průběžně druhá

Zatímco venkovní forma hráčů Vysočiny je kolísavá, doma jsou naprogramovaní jen na vítězství. Již osmý zářez si připsali v pátek proti Vlašimi, kterou porazili přesvědčivě 4:1. Po neúplných patnácti kolech patří Jihlavě druhé místo druholigové tabulky.

Vysočina už od počátku potvrzovala roli favorita a brzy si začal tvořit šance. Střelu Smejkala ještě zastavila tyč, ale ve 14. minutě stejný hráč centroval a Lukáš Zoubele svoji hlavičku umístil přesně - 1:0. Aktivní Tomáš Smejkal se dočkal ve 22. minutě, když z blízkosti vedení Jihlavy zdvojnásobil.

Domácím se vydařil vstup i do druhé půle. Kapitán Vaculík našel přesným centrem Petra Tlustého a ten v 53. minutě rozjásal jihlavské příznivce potřetí. Zhruba čtvrt hodiny před koncem zaznamenala čestný úspěch i Vlašim, ke vzdálenější tyči se přesně trefil Ladislav Janda. Jakékoli diskuze o dělbě bodů ale hned dvě minuty poté utnul opět Smejkal, který po rohu se štěstím propasíroval míč do sítě a upravil na konečných 4:1.

FC Vysočina Jihlava - FC Sellier & Bellot Vlašim 4:1 (2:0)

Branky: 14. Zoubele, 22. Smejkal, 53. Tlustý, 76. Smejkal – 74. Janda.

Rozhodčí: Berka – Poživil, Lakomý. Diváci: 1029.

FC Vysočina Jihlava: Vejmola – Mikuš, Tlustý, Vedral, Javůrek (85. T. Svoboda) – Vaculík (C), Lacko – Zoubele, Fortelný, Smejkal (82. Koubek) – Jakub Rezek (71. F. Novotný).

FC Sellier & Bellot Vlašim: Bačkovský – Mil. Kadlec, J. Štochl, Broukal, P. Pilík (46. V. Svoboda) – Janda (C), P. Breda, Januška, Blecha (59. Průcha) – P. Plachý, Fotr (63. A. Jakubov).
 

Foto Facebook / FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Vlašim, druhá liga, fotbal, FC Vysočina Jihlava, Tomáš Smejkal, Lukáš Zoubele, Petr Tlustý, Ladislav Janda, FC Sellier & Bellot Vlašim, Jakub Rezek

Vysočina doma i nadále stoprocentní. Vlašim porazila 4:1 a je průběžně druhá | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.