Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Vémola se po prohraném zápasu úplně sesypal a Rytmus se dmul pýchou nad krásnou Jasminou

Vémola se po prohraném zápasu úplně sesypal a Rytmus se dmul pýchou nad krásnou Jasminou
Zdroj: youtube.com
+ Dalších 29 fotografií
zpověď
V sobotu večer vypukl ve vyprodané pražské O2 areně zápas století mezi Karlosem Terminátorem Vémolou (34) a Attilou Véghem (34). Fanoušci obou zemí byli neskutečně napjatí, jak dopadne zápas dvou velikánů. Karlos Vémola si věřil, ale bohužel pohořel. Po zápase na něm bylo poznat, že je ze svého výkonu velmi zklamaný a jeho sen se rozplynul. Na MMA zápas se přišlo podívat spoustu celebrit včetně Rytmuse (46), který se dmul pýchou nad svojí krásnou ženou Jasminou Alagič (30).

„Nevím, jestli tím davem jsem zamrznul, nedělal jsem svoje. Klasickej Terminátor jde dopředu a hází lidi dolů. Nevím, proč jsem před ním stál. To teď nedokážu vysvětlit. Budu se muset na ten zápas podívat,“ řekl Karlos Vémola nova.cz těsně po zápasu.

Z jeho slov bylo jasně znát, že je ze svého výkonu velmi zklamaný a prakticky s ničím takovým nepočítal. Zápas měl rychlejší konec, než by kdo očekával. Attila Végh sejmul Vémolu k zemi hned v prvním kole pravým hákem.

„Attilovi se splnil sen, můj se zhroutil. Posledních šest let jsem pracoval, všechno jsem budoval a teď je vše pryč. Záleží, co dál se mnou. Vždycky, když jsem velmi blízko ke svýmu snu, tak udělám chybu. F*ck,“ dodal nešťastný Karlos.

Zápas století si nenechalo ujít ani spoustu českých a slovenských celebrit. Dorazil i novopečený otec rapper Rytmus (42) se svojí půvabnou pženou Jasminou Alagič, ze které nemohl celý večer spustit oči a po jejím boku se dmul pýchou.

Není se také co divit. Jasmina vypadá jen pár měsíců po porodu skutečně senzačně. Poražený Karlos Vémola měl velkou oporu v těhotné přítelkyni Lele Ceterové a podpořit ho přišel také Ivo Rittig se ženou. Bohužel to k vítězství tentokrát nestačilo. Obávaný Terminátor prohrál naposledy 4. listopadu 2015.

DÁLE ČTĚTE:

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy