Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Prohra 2:8 a poslední místo. Florbalisté na EFT padli i se Švýcarskem

Česká florbalová reprezentace nestačila na Euro Floorball Tour ve Vantaa v závěrečném duelu na Švýcarsko, kterému podlehla 2:8. Florbalisté tak skončili ve Finsku bez bodového zisku poslední. Švýcaři, kteří vybojovali i díky hattricku Jana Zaugga první body na turnaji, obsadili třetí místo.

Je nám líto, video expirovalo.
Florbalisté prohráli i třetí duel na EFT

Švýcaři se dostali do vedení v polovině první třetiny díky povedené střele Christopha Meiera. V 18. minutě se dostal do úniku Zaugg a chytře přehodil gólmana Jana Bindera. Půl minuty před koncem úvodního dějství se po samostatné akci prosadil Christoph Meier a po 109 sekundách druhé části po přihrávce Michaela Schiesse zpoza branky zvýšil zblízka na 4:0 Stefan Hutzli.

Až ve 32. minutě se trefil v přečíslení Josef Rýpar a po 68 sekundách závěrečného dějství nabil Daniel Šebek Patriku Suchánkovi, který přiblížil český tým na rozdíl dvou branek. Ve 46. minutě se ale dostal do úniku Marco Louis a překonal Bindera. Poté Zaugg potrestal vyloučení Martina Tokoše a v čase 56:46 při power play dovršil hattrick. Konečný výsledek stanovil rovněž při hře bez gólmana Jan Bürki.

"Upřímně to dneska byla z naší strany totální katastrofa. Byly tam chyby už v obraně, kdy jsme se nedostali ani z našeho pásma. Těžko pak proti nim něco hrát. Švýcaři nastoupili s větším sebevědomím než my a to se projevilo celý zápas. Poslední dobou dojíždíme na chyby a dojíždět budeme, dokud je nepřestaneme dělat," řekl Rýpar.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články