Nový hudební hit Nikol Štíbrové: Opravdu pověsila roli influencerky a moderátorky na hřebík?

Nikol Štíbrová a Ivan Tásler se slovenskou skupinou IMT Smile vydávají společný duet.
Zdroj: Robo Bošeľa
Nikol Štíbrová a Ivan Tásler se slovenskou skupinou IMT Smile vydávají společný duet.  Že by Nikol Štíbrová pověsila kariéru influencerky na hřebík?IMT Smile a Nikol Štíbrová vytvořili zajímavou spolupráci.Nikol je prý velkou fanynkou skupiny IMT Smile.+ 1 fotka

Známá influencerka, pisálek a momagerka v jednom Nikol Štíbrová a frontman kapely IMT Smile Ivan Tásler vydávají první společný československý duet. Jde o skladbu s názvem Príliš osobná známosť, která vznikla ke stejnojmennému filmu. Podívejte se na nový videoklip, kde uvidíte nejen společné záběry z nahrávání, ale i ukázky z filmu.

Petra Járková
Petra Járková 11. 11. 2019 08:00

Skladatelem pro více i méně zkušené

Ivana Táslera nejspíš znáte díky skladbám jako Baroko, Nahý nebo Srdce jako kníže Rohan pro Richarda Müllera. Navíc mají IMT Smile aktuálně na svém kontě také kritikou ceněné album s názvem Budeme to stále my. Fanoušci na něm najdou například duet s Kalim nebo také píseň Osud s kapelou Chinaski.

Spolupráce přes Instagram

„No, můžu to jen potvrdit. Taková je dnes doba, lidi se kontaktují přes Instagram. Zpočátku jsem tomu nechtěla věřit, protože, a teď to už Ivan ví, já jsem jejich veliký fanoušek. Pro mě to jsou páni muzikanti a na začátku jsem si myslela, že si Ivan dělá legraci. Vůbec jsem netušila, že mě IMT Smile sledují na Instagramu. Pak mi ale zazvonilo slovenské číslo a byl to právě Ivan,“ komentovala Nikol dotaz, zda se s kapelou seznámila přes sociální sítě.

Československá spolupráce

„Dostal jsem nabídku na nahrání písně k filmu, podmínka byla, aby to byla píseň československá. Dlouho jsem přemýšlel nad tím, s kým by to mohlo být. Potom jsem úplnou náhodou viděl na Instagramu Nikol zpívat písničku Nad Sázavou od Nedvědů. Líbilo se mi, s jakým citem ji zpívá, jak cítí hudbu i přesto, že není zpěvačka,“ prozradil důvod spolupráce s influencerkou Ivan Tásler, který na adresu blondýny nešetřil superlativy.

„Jsem velmi spokojený, většinou ty moje první nápady vždycky fungují a tak to bylo i tentokrát. Nebyl jsem si úplně jistý, že Nikol vůbec ví, kdo je IMT Smile. Zareagovala však velmi mile, až jsem byl překvapený.“

Príliš osobná známosť

Chystaný film Príliš osobná známosť pochází od tvůrců divácky úspěšné komedie Všechno nebo nic, kterou vidělo v českých, slovenských a polských kinech přes 850 tisíc diváků. Opět se sešli, aby natočili další film podle knižní předlohy populární slovenské spisovatelky Evity Twardzik (Urbaníkové). Film je příběhem tří žen, ukazuje tři pohledy na život a tři způsoby vnímání lásky.

Herecké osobnosti

V hlavních rolích se představí české legendy jako Eliška Balzerová, Tatiana Vilhelmová nebo Petra Hřebíčková. České trio doplní slovenští herci Ľuboš Kostelný a Marián Mitaš, Chorvaté Janko Popović Volarić a Branislav Trifunović a v neposlední řadě Predrag Manojlović ze Srbska. Poslední jmenovaný si zahrál například i v kultovním filmu režiséra Emira Kusturici Černá kočka, bílý kocour. Režie snímku se opět ujala Marta Ferencová.

NA FOTKY NIKOL A IMT SMILE SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články