InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Kroužkování ptáků s přednáškou

    pátek 19.4 9:00 - Sýpka u rybníka Topič

  • Multinstrumentální koncert kapely Jablkoň

    pátek 19.4 19:30 - Hospoda U Datla, Blatná

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soběslav utloukla Hlubokou až v přesilovce v prodloužení

Většinu prodloužení trávili Soběslavští díky přesilovkám v útočném pásmu. Zahrozil ovšem i oslabený soupeř, a to nemálo. V té chvíli se Spartak spoléhal na gólmana Jakuba Balouna. Nedlouho po brejku hostů rozhodl kapitán Žákovský brankou na 5:4. , Autor: Josef Janda

Většinu prodloužení trávili Soběslavští díky přesilovkám v útočném pásmu. Zahrozil ovšem i oslabený soupeř, a to nemálo. V té chvíli se Spartak spoléhal na gólmana Jakuba Balouna. Nedlouho po brejku hostů rozhodl kapitán Žákovský brankou na 5:4.     Autor: Josef Janda

SOBĚSLAV – Napínavý souboj sledovali fanoušci hokeje v neděli večer v Soběslavi, kam dorazila předposlední Hluboká. Spartakovci si v první třetině vypracovali i přes inkasovanou branku dvougólový náskok, který ale nevydržel. Úvod a závěr prostřední části orámovali Hlubočtí svými zásahy a srovnali před třetí periodou na 3:3. Gól do šatny bolel o to víc, že ho domácí inkasovali při vlastní přesilovce. Branku z oslabení dali ovšem i domácí a Martin Hák přiblížil Spartak v 46. minutě zase vítězství. V témže oslabení ale Soběslav inkasovala, přesto mohla vyhrát ještě v základní hrací době. Hluboká v čele s gólmanem Daškem ale dvojnásobné oslabení přečkala a z početní nevýhody se nedostali hosté ani v prodloužení. V něm se prosadil po vyloučení Karla Váchy při přesilovce čtyři na tři kapitán Jan Žákovský a zajistil Soběslavi po vítězství 5:4 bod navrch.

 

OLH Spartak Soběslav – TJ Hluboká nad Vltavou Knights 5:4p (3:1, 0:2, 1:1 – 1:0), branky a nahrávky: 13. Kaisler (Kubeš, Škoda), 16. Kaisler (Škoda, Hubáček), 19. Hraňo (Hák), 46. Hák (Žákovský), 64. Žákovský (Hraňo, T. Tržil) – 10. Matys, 21. Miler (Schmidmayer), 40. Bahula, 47. Formánek (Matys), rozhodčí Novotný – Voráček, Polonyi, vyloučení 7:10, navíc Hák (Soběslav) 10 minut, využití 3:1, v oslabení 1:1, 190 diváků.

Soběslav: Baloun – Kanov, T. Tržil, Kubeš, Hubáček, V. Pánek, Čížek – Hák, Slabý, Žákovský, Hraňo, Škoda, Píha, Kaisler, O. Pánek, Novák, Himpan, Kučera.

Hluboká: Dašek – Dušek, Formánek, Žlůva, Heřmánek, Matlášek, Kašper – Schmidmayer, Miler, Vácha, Matys, Moudrý, Bahula, Kantor, Dvořák, Holub.

Ve středečním Týdeníku Táborsko se dočtete další podrobnosti. Trenér Soběslavi David Pánek srovná první dvě dost odlišné třetiny. Jak vnímá branku do šatny na 3:3 po chybě ve vlastní přesilovce? Co říká celkově na zápas a jak se mu líbí pohled na tabulku?

Střelec vítězné branky Jan Žákovský přiblíží cestu k vítězné brance. Jak se mu líbil výkon hostů? Co říká na sedmnáct trestů v zápase? Prolomil Spartak sérii neúspěchů?

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace