Trailer: V nové romantické komedii prožijeme Šťastný nový rok s Prachařem a Pauhofovou

Trailer: V nové romantické komedii prožijeme Šťastný nový rok s Prachařem a Pauhofovou
Šťastný nový rok | BontonFilm
Komedie Šťastný nový rok se odehrává v pohádkově zasněžených Vysokých Tatrách, kde se na jednom místě sejde parta kamarádek, jejich blízcí i úplní cizinci. Každý z nich tu má svůj vlastní příběh. Během několika dní dovolené bude někdo z nich čelit především trapasům, jiný zas životním výzvám nebo změnám, někdo bývalým a jiný naopak budoucím láskám:
Šťastný nový rok
Vedle romantiky a komediálních situací přinese film i výjimečné herecké obsazení. Hrají Táňa Pauhofová, Zuzana Norisová, Jakub Prachař, Jiří Bartoška, Emília Vašáryová, Ján Koleník nebo Anna Kadeřávková.
Film se natáčel přímo v Tatrách, které se staly jedním z důležitých a také disciplinovaných herců. „Měli jsme opravdu štěstí, když jsme potřebovali slunce, tak svítilo slunce, když se nám hodil sníh, tak sněžilo. Celé natáčení probíhalo podle plánu a to je při filmování na horách vzácnost,“ popisuje producentka Adriana Kronerová. Lyže, sáně a ztřeštěné situace obstarává mladší herecké obsazení, svou roli má ve filmu i (jak je vidět v traileru) živý medvěd. Emília Vašáryová a Jiří Bartoška vnášejí do filmu nadhled a noblesu. „Kdepak lyže! Já a Emília ve filmu jenom chodíme,“ sliboval s úsměvem Bartoška během představení filmu v létě v Karlových Varech.
Štastný nový rok natočil Jakub Kroner, premiéra je 26. prosince.
Šťastný nový rok
Šťastný nový rok
Vaše hvězda nemá tvář! Poznáte film?