Levné náplně do tiskáren vám uspoří za tisk

Levné náplně do tiskáren vám uspoří za tisk

SDÍLEJTE

Velké společnosti, ale i domácnosti ke každodennímu provozu používají a potřebují tiskárny. Tiskneme dokumenty, faktury, dodací listy, nabídky, prezentace, doma pak materiály dětem do školy, fotografie, obrázky a mnohé jiné. Pokud používáme drahé náplně, tisk nás měsíčně může přijít i na tisíce korun, zvláště u společností, které tisknou ve velkém. Přitom ušetřit za tisk je tak snadné.

Doporučujeme také přečtení 10 metod na snížení nákladů za tisk. Je zde popsáno, jak vybrat tiskárnu s nízkými náklady na provoz, jak vybírat vhodný toner, ale i tipy na to, jaká nastavení tiskárny používat pro snížení nákladů. Pokryty jsou zde tak snad všechny způsoby, jak dosáhnout levnějšího tisku ve firmě i domácnosti.

Nakupujte levněji ihned

Tak, jako jsou společnosti, u nichž nakoupíme levnější, ale stejně kvalitní pohonné hmoty, oblečení, elektroniku a další, i náplně do tiskáren se dají pořídit za velmi rozdílné ceny. Ty nejlevnější můžete najít kupříkladu v e-shopu printmania.sk. Zakoupíte tady náplně, tonery i cartridge do mnoha nejpoužívanějších tiskáren, které se u nás vyskytují. Jmenovat můžeme HP, Brother, Canon, IBM, Epson, DELL, Philips, Samsung… Abyste vybrali správný typ náplně, stačí na hlavní stránce obchodu zadat značku tiskárny, zvolit typ a vybrat tiskárnu.

Alternativa, která vám bude vyhovovat

Všichni víme, že nákupem alternativních výrobků se dá uspořit nemálo peněz. To platí i na poli produktů pro tiskárny. Uvést můžeme kompatibilní tonery HP, které printmania.sk také nabízí. Podíváme-li se např. na toner HP CE310A Black – kompatibilní, zjistíme, že můžeme očekávat kvalitní tisk jako s originálem s kapacitou tisku 1 200 stran. Platí u něj doživotní záruka. U nákupu 3-6 ks získáte navíc slevu 5 %, u nákupu nad 7 ks dokonce slevu 7 %. Zapojit se můžete i do věrnostního systému. S každým nákupem získáte body, které pak přispějí ke slevě u dalších objednávek.

Výhodné nakupování, které zákazníky baví

Zboží budete mít do 24 hodin k dispozici, získáte kancelářský papír zdarma při nákupu 4 tonerů, doprava zdarma vás čeká při objednávce nad 5 euro. Sklad je obsáhlý, vybírat můžete z více než 8 000 položek.

Nezbývá než si objednat zboží, které potřebujete a bez něhož se neobejdete a začít šetřit. Uspořené peníze můžete investovat do sebe, nebo do volného času s rodinou ne do jiné nezbytnosti, kterou ve firmě potřebujete.

 

SDÍLEJTE