Orientační nabídka


Znak města Mladá Boleslav (odkaz na titulní stránku) 

Statutární město Mladá Boleslav - Oficiální stránky


 

Nová Škoda Octavia je k vidění ve Škoda Muzeu

Bezprostředně po světové premiéře mají návštěvníci Škoda Muzea v Mladé Boleslavi možnost prohlédnout si novou generaci vozu Škoda Octavia. Škoda Muzeum nabízí návštěvníkům nejen prohlídku expozic s historickými vozy z téměř 125 let dlouhé historie
mladoboleslavské automobilky. Pravidelně zde vystavují i žhavé novinky, například designové studie bezprostředně po představení na mezinárodních autosalonech – v minulosti šlo například o hliněné modely v reálné velikosti Škoda Vision X či Vision iV. Aktuálně se návštěvníci mohou seznámit s novou generací vozu Škoda Octavia, která měla v pondělí světovou premiéru v pražském Veletržním paláci. Vůz s karoserií kombi a motorem 2.0 TDI bude k vidění do 1. prosince letošního roku.
Nová Škoda Octavia je k vidění ve Škoda Muzeu
Nová Škoda Octavia je k vidění ve Škoda Muzeu
 

 
 
Muzeum je výkladní skříní bohaté historie automobilky Škoda, ale i multifunkčním objektem pro řadu kulturních a společenských akcí. Za rok 2018 si jeho expozice prohlédlo rekordních 273 811 návštěvníků. 
Vedle hlavní expozice Škoda Muzea si mohou návštěvníci prohlédnout atraktivní zrekonstruovaný depozitář s vystavenými sportovními vozy a prototypy, stále oblíbenější je i možnost spojit návštěvu muzea s prohlídkou aktuálních výrobních provozů Škoda Auto, a to na základě předchozí objednávky na muzeum.skoda-auto.cz/prohlidky. 
Návštěvu Škoda Muzea lze pak zkombinovat i s prohlídkou Rodného domu Ferdinanda Porscheho v Liberci-Vratislavicích v rámci zvýhodněného kombinovaného vstupného. Rodný dům je veřejnosti přístupný v pátek, sobotu a neděli od 9 do 17:00, v ostatní dny po předchozí domluvě s Návštěvní službou Škoda Muzea. 
V Mladé Boleslavi je možné rovněž navštívit partnerské Letecké muzeum Metoděje Vlacha na místním letišti, do kterého získají návštěvníci Škoda Muzea slevu. 
 
Zveřejnil: Šárka Charousková
Vytvořeno / změněno: 13.11.2019 / 13.11.2019

Kontext

Umístění: Složky dokumentů > Aktuality
Počet návštěv: 913
 

Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém