Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Selena Gomez se líbala se žhavou blondýnkou: Rukou navíc šmátrala po jejím zadečku

Selena Gomez se líbala se žhavou blondýnkou: Rukou navíc šmátrala po jejím zadečku
Zdroj: Instagram
+ Dalších 13 fotografií
šokující foto
Našla Selena Gomez (27) po letech zmařených lásek štěstí v náruči ženy? Při pohledu na rty rozjařené zpěvačky přilepené na pusu sexy blondýnky nikoho nemůže napadnout nic jiného. Při zkoumání šokující fotky navíc pozornému oku neunikne její ruka šmátralka. Holky to rozjely ve velkém!

Všichni chlapi v čele s Justinem Bieberem (25) jí zlomili srdce na tisíc kousků, a tak Selena Gomez (27) hledá lásku u něžného pohlaví. To napadne asi každého, kdo ji uvidí přilepenou na půvabné blondýnce.

Jenomže vše nemusí být tak, jak se na první pohled zdá. Julia Michaels (26) je totiž zpěvaččina dlouholetá kamarádka, se kterou má až sesterský vztah. Polibkem oslavily společné tetování, jímž chtěly stvrdit své věčné přátelství. "Máme to! Můj šíp na tebe bude mířit už navěky," radovala se Selena na Instagramu.

Lžou si do kapsy?

"A u mě napořád na tebe, kočko. Miluju tě," nenechala Michaels její slova bez odezvy.

Přesto jsou někteří fanoušci přesvědčení, že kamarádství Seleny s Julií přerostlo v něco víc. Připravují spolu nové písničky o lásce a ty by mohly naznačit ledacos dalšího. A i kdyby ne, je navýsost jasné, že frajírci typu Bieber už u Seleny šanci nikdy nedostanou.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy