Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Filmové Uncharted už má Sullyho


ikona
Mr. Hlad
mark wahlbergnathan draketom hollandtravis knightuncharted
Nathan Drake si konečně našel Sullyho. 

Filmová verze dobrodružné herní pecky Uncharted se chystá už zatraceně dlouho. Motala se kolem hromada režisérů a v hlavní roli se měl původně objevit Mark Wahlberg, kterého nakonec vystřídal Tom Holland. Fandové sice brblali, že je na roli Nathana Drakea moc mladý, ale na filmu se pracuje už tolik let, že vlastně asi stihne zestárnout do toho ideálního věku. Ještě nikdy jsme se však nedostali tak blízko k filmu jako teď. Za kamerou má být Travis Knight, režisér solidního Bumblebeeho, s premiérou se počítá na příští vánoce a teď máme i druhého herce. A jde o celkem překvapivé jméno. 

V Uncharted si totiž vedle Hollanda zahraje Mark Wahlberg a kruh se uzavírá. Až na to, že Wahlberg má tentokrát ztvárnit Victora Sullivana alias Sullyho, mentora a nejlepšího kámoše Nathana Drakea, který miluje doutníky a stal se profesionálním pašerákem a dobrodruhem po tom, co ho vyhodili z námořnictva. A taky je to hodně solidní hláškař. Před nějakým časem se teoretizovalo, že se studio pokouší do téhle role získat Bryana Cranstona, ale Wahlberg je přeci jenom větší hvězda a v akčních scénách bude asi uvěřitelnější než třiašedesátiletý Cranston. A navíc může ideálně stárnout s celou sérií, pokud by došlo na další díly. Snad tedy jeho obsazení znamená, že se té premiéry příští rok fakt konečně dočkáme.   

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace