Úspěšným aerobičkám z Loun osobně poblahopřál hejtman Oldřich Bubeníček
Kromě dvou děvčat a jejich trenérky se setkání účastnil také náměstek hejtmana Stanislav Rybák (vlevo). Foto: Krajský úřad Ústeckého kraje
Louny

Ústí nad Labem - Jako první Češka obhájila letos v říjnu v holandském Leidenu Adéla Citová světový titul ve sportovním aerobiku. Talentovaná sportovkyně si ke zlatu připsala ještě druhé místo v závodě dvojic. Její partnerkou byla Karolína Jánská.

Obě sportovkyně Juniorského fitness klubu Louny si společně s jejich trenérkou Jitkou Hofmannovou pozval hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček, aby jim poblahopřál k tak výbornému výsledku. „Už jen dostat se do nejužšího finále je úspěch. Ale obhájit prvenství? To je vážně paráda,“ konstatovala Citová s tím, že pro příští rok má cíl pro světový šampionát ve Francii jasný – zkusit potřetí v řadě v kategorii jednotlivkyň zvítězit. Sama dobře ví, že to bude hodně těžké.

Letošní sezona skončila pro lounský klub velmi úspěšně, ale již v dubnu příštího roku se uskuteční v Lounech nominační závody mimo jiné na evropský šampionát, který se uskuteční v Ostravě.

1411aerobik3

Karolína Jánská (vlevo) a Adéla Citová. Foto: Krajský úřad Ústeckého kraje

 

 
 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru