Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tohle bude muset Jan Kopečný (34) doma asi dlouho vysvětlovat. Na zkoušce muzikálu předvedl s kolegyní Terezou Martínkovou polibek jak vystřižený z romantického filmu. Má to ale háček. S Terezou pár v připravovaném muzikálu We Will Rock You netvoří. A pár pochopitelně netvoří ani v soukromém životě.

"S Terezou jsme dlouholetí kamarádi, a jelikož se vrátila po dvou letech z mateřské, tak jsem jí musel dát seznamovací pusu,” řekl Kopečný. Otázkou je, jak tuhle seznamovací pusu vezme jeho dlouholetá partnerka.

Přítelkyně Jana Kopečného Věra Vodičková je muzikálovou tanečnicí. V tomto díle ale netančí. A tak svého partnera nebude mít úplně pod kontrolou.

I v muzikálu Honzovi režisér přidělil krásnou partnerku. Tou bude hvězda jedné z předchozích řad show Tvoje tvář má známý hlas Markéta Procházková. Premiéra se uskuteční příští rok 18. dubna v pražské Tipsport areně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám