V roce 2013 Polívková s Kurtišem vyhráli StarDance a přiznali vztah. Léta vypadali jako ideální pár a nic nenaznačovalo tomu, že by se jejich cesty rozešly. Ale stalo se! Po skončení letošního předávání cen Český lev na Aničku v autě nečekal Michal, ale stejně starý herec Jiří Matoušek. Ten herečku odvezl domů a před domem se dlouhou dobu objímali a líbali.

Kurtiš provalení nové Aniččiny lásky nevzal moc v klidu a raději se odmlčel. Objevil se až na oslavě jejích čtyřicátin, kde byl i Matoušek. Právě ples StarDance dal ale exmilence opět dohromady. Na parketě váleli jako za starých časů. Je zřejmé, že bolest a zášť z rozchodu z obou opadla a dál fungují spolu. Alespoň po pracovní stránce.

V Obecním domě se objevila i Gabriela Koukalová, ale ne s manželem Petrem, nýbrž s tanečníkem Martinem Prágrem. Už delší dobu se spekuluje, že to mezi nimi nejiskří jen na parketě, ale i v soukromí.

Manžela doma nechala i poslední odpadlice, spisovatelka Radka Třeštíková. A to tvrdila, že když seženou hlídání, tak půjdou spolu, nebo zůstane doma s dětmi, aby si její muž konečně trochu odpočinul, protože během její účasti v taneční soutěži padla veškerá starost o děti a domácnost na něj. No, nestalo se, Tomáš zůstal s dětmi doma a Radka vyrazila za zábavou, kde nechyběl její tanečník Tomáš Vořechovský.

Na parketě zatančili i bývalý vítězové StarDance, jako je Dana Batulková, Jiří Dvořák nebo atletka Kateřina Baďurová.

VIDEO: Trápení rybáře Vágnera ve StarDance: Podpatky a napěchovaný rozkrok!

Video
Video se připravuje ...

Trápení rybáře Vágnera ve StarDance: Podpatky a napěchovaný rozkrok! Markéta Reinischová

Fotogalerie
120 fotografií