InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnické odpoledne

    Čtvrtek 25.4 15:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Na Sadech, České Budějovice

  • Tvořivý rok – gravírování

    Čtvrtek 25.4 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mladí kohouti bojovali o body znovu marně. V Táboře zvítězila ve čtvrtek Slavia

Slávisté před táborskou brankou pořádně zatápěli. Gólmanu Jaroslavu Prchlíkovi pomáhají na brankovišti dvoubodový Filip Cháb (vlevo) s Filipem Bečvaříkem. Kohouti pražskému náporu těžko odolávali a podlehli Slavii 2:6. , Autor: Josef Janda

Slávisté před táborskou brankou pořádně zatápěli. Gólmanu Jaroslavu Prchlíkovi pomáhají na brankovišti dvoubodový Filip Cháb (vlevo) s Filipem Bečvaříkem. Kohouti pražskému náporu těžko odolávali a podlehli Slavii 2:6.     Autor: Josef Janda

TÁBOR - Extraligoví dorostenci Tábora nezískali v letošní sezoně plný bodový zisk ani na patnáctý pokus. Těžkého soupeře jim ve čtvrtek večer postavilo do cesty 15. kolo. Do Tábora zavítala čtvrtá Slavia, která stejně jako v prvním vzájemném zápase v Praze táborský tým trojnásobně přestřílela. Výsledek byl o něco mírnější než při osmigólové prohře v závěru září. Tentokrát odešli svěřenci trenéra Tomáše Matušíka z ledu s porážkou 2:6.

 

Do táborských plánů zasáhla nejen kvalita soupeře, ale také odstoupení gólmana Jakuba Korytara už v 10. minutě, kdy se mu nezadržitelně spustila krev. Slávista Marek Vlasák stihl hattrick do 26. minuty a Pražané vykročili za vítězstvím správnou nohou. Nadějnou pasáž sehráli kohouti po brance na 2:4 v poslední třetině, kdy měli blízko i ke kontaktnímu gólu. Závěrečné minuty patřily ale Slavii, která zvýšila na konečných 6:2. Kohouti zůstávají s 5 body nadále poslední.

HC Tábor – HC Slavia Praha 2:6 (0:1, 1:3, 1:2), branky a nahrávky: 28. Eremiáš (Cháb, Kundrát), 48. Kundrát (Eremiáš, Cháb) – 17. Vlasák (Štancl), 24. Vlasák (Brummel), 26. Vlasák (Štancl, Brummel), 27. Hamršmíd (Skoupý, Weitz), 57. Palát (Skoupý), 57. Novák (Hrdlička), rozhodčí Poskočil – Polonyi, Kotounová, vyloučení 4:2, využití 0:1, 150 diváků.

HC Tábor: Korytar (10. Prchlík) – Adam Kofroň (D), Adamec, Herda, Bečvařík, Kohout – Eremiáš, Kundrát, Čančura, Bašta, Cháb, Polák, Matašovský, Souš, Suchan, Adam Kofroň (F), Vaněk, Šimák.

HC Slavia Praha: Volevecký – Hrdlička, Stejskal, Weitz, Dráb, Palát, Kluch – Vlasák, Jokl, Hamršmíd, Kvasnička, Brummel, Skoupý, Novák, Hofmann, Štancl, Vymětal.

Ve středečním Týdeníku Táborsko přineseme další podrobnosti. Trenér Tábora Tomáš Matušík nalezne příčiny další porážky. Co říká na první třetinu, kterou vyhrála Slavia na střely 35:3? Kterou pasáž vyzdvihl jako nejpovedenější?

Brankář Tábora Jaroslav Prchlík přiblíží, jak se vyrovnal s náhlým nasazením do zápasu už v průběhu první třetiny. Co jeho týmu chybí, aby byl úspěšnější?

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace