QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Velký Javor spustil předprodej skipasů! Nyní s 10% slevou...

15.11.2019 12:13

Velký Javor, německy Gross Arber, s výškou 1456 metrů je nazýván také „Král Bavorského lesa“. Na jeho vrcholu můžete dokonce i přenocovat, a to po celý rok.

Arber_Winter_2016 (1)

Javor je známý havně lyžařům, dostupný i českým lyžařům. Pro některé je to sem coby kamenem dohodil. Javor totiž leží hned za hranicemi, kousek od Železné Rudy.

Javor láká lyžaře každého věku, a to i z Čech. „Návštěvnost je 550 tisíc lidí ročně, stejná v létě i zimě. Každý třetí návštěvník je z České republiky,“ říká Andreas Stadler z tiskového oddělení Velkého Javoru.

Pokud tedy rádi lyžujete právě na Javoru, nenechte si ujít nabídku zakoupení skipasů se slevou. Předprodej sezónních skipasů na Velkém Javoru odstartoval. Až do 6. prosince je můžete zakoupit se slevou 10 %.

Více na www.arbercard.shop.

Arber-Skifahren bringt Lebensfreude-1

Javor uspokojí každého lyžaře...

„Jsme areál pro celou rodinu, uspokojíme ale i náročnější lyžaře. Máme šestimístnou gondolovou lanovku, dále dvě šestimístné sedačkové lanovky a další vleky. Jen naše gondola přepraví dva tisíce osob za hodinu, jede těsně pod vrchol 4 minuty. Nabízíme i večerní lyžování. Máme jeden z nejlépe osvětlených lyžařských areálu, je to opravdu zážitek,“ uvádí Andreas Stadler.

Pro velmi zdatné lyžaře nabízí Javor i náročné sjezdovky. „Nejznámější z nich je černá trať světového poháru, kterou již sjíždělo mnoho mezinárodních velikánů světového sjezdařského sportu,“ říká Andreas Stadler.

Pro milovníky turistiky jsou v zimě upravovány trasy kolem Javoru a Velkého Javorského jezera. Běžkaři tu najdou upravenou bílou stopu a na své si přijdou i milovníci skialpinismu.

Na vrcholu Javoru je restaurace i hotel, a také panoramatický výtah. „U nás můžete přenocovat i nahoře na Javoru, a to během celého roku, k dispozici je 42 lůžek. Celkem je na Javoru 7 restaurací a horských chat,“ upřesňuje Andreas Stadler.

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24