Nové univerzální nabíjecí adaptéry pro notebooky ve třech výkonnostních provedeních

Při výběru nového adaptéru byste měli vycházet z hodnot stávajícího notebooku / Pixabay
Od listopadu si můžete pořídit nové univerzální adaptéry pro notebooky značky T6 Power. Jsou schopny pracovat s napětím od 100 do 240 voltů a nabízejí hned 11 různých konektorů.

Modely adaptérů jsou díky své variabilitě vhodné pro 98 % notebooků prodávaných na českém trhu a přizpůsobí se napájení v různých zemích světa.

Adaptéry jsou ve třech výkonnostních provedeních, a to 45, 65 a 90 W. Devadesátiwattové provedení se přitom se svou šířkou 1,8 centimetrů řadí mezi takzvaná ultra slim řešení. Tento slim adaptér s váhou pouhých 227 gramů, je ideálním pomocníkem pro digitální nomády. 

Univerzálnost adaptérů T6 Power spočívá v široké nabídce konektorů pro různé značky a modely notebooků či ultrabooků, které jsou přímo součástí balení.

Adaptéry T6 Power díky chytrému řídicímu čipu umějí pracovat s hodnotami vstupního napětí od 100 do 240 voltů. „Nabíječky jsou osazeny chytrým řídícím čipem, který se dokáže přizpůsobit různým normalizovaným napětím ve všech zemích světa. Díky tomu je možné nabíječky používat opravdu kdekoliv,“ doplňuje Radim Tlapák z BatteryShop.cz s tím, že normalizované napětí v zásuvkách se na kontinentech liší.

Zatímco české zásuvky standardně nabízejí 230 voltů, ve státech Severní i Jižní Ameriky i například v Japonsku je to jen 100 voltů nebo v Kanadě 120 voltů.

Při výběru ze tří variant adaptérů T6 Power byste měli vycházet z hodnot stávajícího notebooku. „Při volbě provedení univerzálního adaptéru se jako první podívejte na štítek původní nabíječky, výkon by zde měl být uveden. Pokud jste nabíječku třeba ztratili, podívejte se na servisní štítek notebooku, kde je uvedeno požadované napětí a proud. Výkon pak lehce spočítáte vynásobením těchto dvou hodnot,“ radí Radim Tlapák.

Mohlo by vás zajímat

Reklama