Posluchači Queen pozor! Porovnejte váš hlas v aplikaci FreddieMeter s hudební legendou

5
Posluchači Queen pozor! Porovnejte váš hlas v aplikaci FreddieMeter s hudební legendou
  • Webová aplikace je optimalizovaná pro Android, iOS i desktop
  • FreddieMeter analyzuje, jak moc je váš hlas podobný hlasu Freddieho Mercuryho
  • Aplikace má sociální přesah a má pomoci zvýšit povědomí o HIV/AIDS

Jako poctu hudební legendě Freddie Mercurymu připravil Google zajímavou aplikaci „FreddieMeter“. Počin zrealizovaný díky spolupráci YouTube, Google Creative Lab a Google Research se světoznámou skupinou Queen, jejíž zakladatel před 28 lety podlehl zápalu plic v důsledku onemocnění AIDS, umožňuje každému otestovat, jak moc je jeho hlas podobný hlasu slavného zpěváka.

„FreddieMeter“ si můžete klidně vyzkoušet na vlastní hlasivky i vy, aplikace je totiž optimalizována pro Android, iOS i desktop. Stačí si vybrat jednu ze čtyř ikonických písní, mezi kterými najdeme „Bohemian Rhapsody“, „Don't Stop Me Now“, „Somebody to Love“ a kultovní „We Are the Champions“. Následně budete přibližně minutu zpívat (s textovou nápovědou), dokud FreddieMeter nevyhodnotí podobnost vašeho hlasu s Freddiem Mercurym. Aplikace přitom za pomocí AI analyzuje, jak dobře se dokážete strefit do not, melodičnost a také to, jak moc je váš hlas podobný hlasu Freddieho.

Aplikace FreddieMeter má však i sociální přesah. V rámci #FreddieChallenge můžete pomoci nadaci Mercury Phoenix Trust, kterou založili Brian May, Roger Taylor a Jim Beach za účelem zvýšení povědomí o zákeřném viru HIV, respektive nemoci AIDS.

Diskuze ke článku
Petarda
Otázka spíš zní, jestli měl Freddie rád nudle...
Carda
Měl rád hodně dlouhé a tlusté nudle
Carda
A chtěl jsem dodat zkusil jsem tu aplikaci a mám hlas jako Fredi na 100%
Carda
ÉÉÉÉRO........

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze