Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Co na to Rytmus? Neposedná Jasmina opět dala na radu fanoušků a změnila účes

Jasmina Alagič má zase nový účes.
Zdroj: Instagram
+ Dalších 15 fotografií
změna
Jasmina Alagič (30) s dlouhými vlasy moc dlouho nevydržela a už je zase nakrátko. Před třemi měsíci si postěžovala, že ji "mama střih" na mikádo už omrzel a zatoužila po dlouhé hřívě. Uběhly ani ne tři měsíce a Rytmusova manželka už zase začala zvažovat radikální změnu. Opět dala na své fanoušky a napletenou deku si nechala odstranit.

"Děkuji za vaše rozhodnutí," napsala Jasmina k fotce, kde se chlubí novým účesem. Maminka malého Sanela se ve změnách účesu poslední dobou dost vyžívá. Za dobu, co tvoří pár s Rytmusem (42), si nechala změnit vlasy minimálně čtyřikrát.

A také se netají tím, že většinou dá na rady fanoušků, které nechá hlasovat v anketě na svém Instagramu a doporučený účes si nechá poté zrealizovat svým kamarádem kadeřníkem. Nutno říct, že Jasmina je krásná žena, které sluší dlouhá kštice i kratší vlasy. Prosvětlené delší mikádo je možná to pravé ořechové, co Jasmině bude delší dobu vyhovovat.

Na častou změnu vzhledu si jistě nemůže stěžovat manžel Rytmus, který tak má každé tři měsíce doma novou ženu. Navíc u této dvojice jistě neplatí, že by změna účesu signalizovala nový život či nového muže. Jasmina, která je po porodu zpátky ve formě, si nemůže manželství se slavným raperem vynachválit.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy