Bývalá hvězda Ordinace radí ženám: Jak dosáhnout orgasmu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bývalá hvězda Ordinace radí ženám: Jak dosáhnout orgasmu!

Ordinace v růžové zahradě
Ordinace v růžové zahradě  (Foto: ČT, TV Nova)

Annu Kulovanou (38) si diváci pamatují zejména jako doktorku Eriku Jánskou v seriálu Ordinace v růžové zahradě. V současné době by se herečka klidně mohla živit jako poradkyně v oblasti sexuality.

Manžel herečky režíruje představení muzikálu Padesát odstínů šedi, a proto není velkým překvapením, že se Kulovaná vyzná v erotických pomůckách. Dokonce často navštěvuje sex shop. "Mám to tady hrozně ráda, chodím sem nakupovat, a už mám dokonce i slevovou kartičku pro stálého zákazníka,“ pochlubila se herečka webu Super.cz.

Něžná blondýnka se evidentně v tomto odvětví vyzná, a dokonce prozradila, co by doporučila dámám do ložnice. "Určitě womanizer. Je skvělý pro ženu na dosažení vyvrcholení díky tomu, že pracuje i s podtlakem. Funguje to na každou ženu. A pak jsou skvělé kuličky na posílení pánevního dna. Taky už mám dvě děti, takže takové věci potřebuju,“ řekla herečka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.