Michal a Michaela spolu žili 12 let a teprve potom v roce 2014 zamířili k oltáři. To už bylo jejich dceři Marušce 9,5 roku. Asi to nebyl šťastný krok. Formální potvrzení jejich lásky totiž přineslo zmar. Po pouhých třech letech byl najednou konec a Voráček se na přání ženy od rodiny odstěhoval.

„Ano, je to pravda. Zodpovědnost k rodině, slušnost a dodržování morálních zásad jsou pro mě nejdůležitější hodnoty v životě. Budu je chránit vždy a před každým,“ řekla tehdy nesmlouvavě moderátorka.

Zůstala sama se synem z prvního manželství Jakubem Dvořákem (22) a Maruškou (14). „Děti jsou pro mne prioritou, jsou to nejdůležitější a chci jim hlavně zajistit klid,“ říká Jílková s tím, že jí současný život vyhovuje. „Víc se k tomu v tuto chvíli nebudu vyjadřovat,“ dodává.

Slavný tchán

S prvním manželem Vladimírem Dvořákem se brali v roce 1990 a rozváděli 2002. Jejím tchánem byl tak nějaký čas scenárista, textař a dnes by se řeklo moderátor Vladimír Dvořák (†74), parťák Jiřiny Bohdalové (88) nejen z Televarieté.

VIDEO: Jana Adamcová připustila manželskou krizi a zmínila i rozvod s Jiřím!

Video
Video se připravuje ...

Jana Adamcová připustila manželskou krizi a zmínila i rozvod s Jiřím! Markéta Reinischová

Fotogalerie
26 fotografií