Hrůzný případ neutichá: V Lounech vysadí strom za utýraného Marečka, přijďte uctít jeho památku
ilustrační foto: CC0
Louny

Louny - Strom života pro Marečka. Tak se jmenuje událost, která se v těchto dnech šíří sociálními sítěmi a na níž zvou širokou veřejnost její organizátoři. O co přesně se jedná?

I po necelém roce stále budí emoce hrůzný čin, který se odehrál v únoru letošního roku. Lidé stále nezapomněli na malého chlapečka, který měl za zdmi bytu v Lounech zemřít na následky brutálního týrání ze strany jeho otčíma. Násilná smrt dvouletého Marečka otřásla celým Českem, lidé pořádali různé pietní akce i pochody. Na důkaz toho, že otřesný případ ještě neutichl, se v úterý 19. listopadu pořádá akce Strom života pro Marečka.

„Tato událost vznikla za účelem vysazení stromu pro Marečka, který byl utýrán svým otčímem. Pojďme se společně sejít a zavzpomínat na něj…,“ stojí v pozvánce s tím, že datum konání akce je světovým dnem proti týrání dětí a jeho prevence.

Strom bude vysazen v ulici Na Horizontu, u průmyslové zóny, hned vedle výběhu s koňmi a květinové loučky v úterý 19. listopadu v 15 hodin. „Prosím, zveřejněte mezi svými přáteli a ukažme, že tohle, co se stalo Marečkovi, by se dít nemělo,“ zdůrazňují organizátoři na pozvánce.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru