I když se Anička Slováčková postavila rakovině čelem a její statečný přístup by jí mohli závidět leckteří starší pacienti, pravda je taková, že boj s tak vážnou nemocí není jednoduchý pro nikoho a nelze ho brát na lehkou váhu. Nejen pro ni samotnou, ale také pro její rodinu a okolí, kteří o představitelku sestřičky Radky z Ordinace v růžové zahradě 2 mají pochopitelně strach.

Mezi ty, kteří Slováčkové nemoc silně prožívají, patří i půvabná blondýnka, herečka známá například ze seriálů Doktoři z Počátků nebo Modrý kód, Míša Sejnová. Ta byla u toho, když Anička před více než dvěma lety začala poprvé řešit problém s nádorem v prsu. „Byla jsem s Aničkou na prvním vyšetření, když si našla bulku. To se naštěstí ukázalo, že je to nezhoubné. Bohužel, po čase se to vrátilo, a je to rakovina. Obrečela jsem to, i teď brečím, když na Aničku myslím,“ prozradila pro Expres.cz Sejnová.

„Vím, že je Anička silná a zvládne to, musí. Pere se s tím statečně, ale musí to být opravdová muka, já trpím s ní,“ dodala herečka, která se se stejnou nemocí setkala i mezi svými nejbližšími. „Z maminčiny strany se tam objevila rakovina prsu, a tu jsem hlídala pro jistotu, ale jinak máme v rodině zdravý kořínek,“ odpověděla před časem Míša na otázku Blesku, jestli mají v rodině nějakou anamnézu, kvůli které by se měla více hlídat a chodit na preventivní prohlídky.

VIDEO: Anička Slováčková v Blesku: Promluvila o boji s rakovinou! Jak to dolehlo na její rodiče?

Video
Video se připravuje ...

Anička Slováčková v Blesku: Promluvila o boji s rakovinou! Jak to dolehlo na její rodiče? David Turek

Fotogalerie
36 fotografií