Diváci v šoku! Takovou potupu Christová ještě nezažila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Diváci v šoku! Takovou potupu Christová ještě nezažila

Ivana Christová
Ivana Christová (Nový čas)

Královnou krásy někdejšího Českoslovenka se Ivana Christová stala roku 1989. Přes svůj úspěch ale nemá na korunovaci vůbec příjemné vzpomínky. V rámci aktuálních oslav 30. výročí převratných události onoho roku proto nezaškodí tento incident oprášit.

Při slavnostním vyhlášení byla Ivana Christová místo ovací publikem krutě vypískána. Čeští diváci v Paláci kultury a sportu v Ostravě - Vítkovicích totiž neunesli, že vítězkou je osmnáctka odněkud z Prešova. 

„Jejich favoritkou byla Jana Hronková, která skončila druhá,“ vzpomíná Christová. Část asi devítitisícového publika na mě tehdy pískalo opravdu jen kvůli tomu, že jsem Slovenka,“ kroutí nad svým tehdějším ponížením dodnes hlavou Ivana.



Přečtěte si
lekno
18. 11. 2019 • 17:08

Ako može pisateľ tohto článku tvrdiť, že cit. : "Čeští diváci v Paláci kultury a sportu v Ostravě - Vítkovicích totiž neunesli, že vítězkou je osmnáctka odněkud z Prešova.". Videl im vtedy do hláv, do ich myšlienok a citov ? Prečo by divákom na súťaži krásy mala vadiť národnosť súťažiacej ? Aj mojmu bratovi sa páčili viac niektoré iné dievčatá, ktoré tam vtedy súťažili, nevyhrala žiadna z nich a koho to trápi ? Nemám nič proti Ivanke, ale vyzerá to tak, že medzi divákmi bolo asi menej jej fanúšikov. Skor vtedy očarila porotu, z čoho vzniklo 1. miesto. Prečo by sála mala byť proti nej, plná rasisticky naladených Čechov proti Slovákom ?. Beztak nie je potrebné takéto situácie vyťahovať z minulosti, keď to Ivanu trápi. Stalo sa.. Aj tak sa nikdy nedá nejako spravodlivo na takejto súťaži vyberať a určovať víťaza, lebo vnímanie krásy je úplne individuálne. Každý má svoj vlastný vkus..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.